Врчак vs Тони Зен

• Креатор на темата Креатор на темата Cayman
  • Време на започнување Време на започнување

Подобар рапер

• Тони Зен

Гласови: 98 62,0%
  • Врчакоски

Гласови: 60 38,0%

• Вкупно гласачи
    158
тони барем има некоја заднина у андерграунд рап... а у тоа врмем врчак пзимал снифови од масичка и трошел пари од мама и тато

Би го избрал Врчак заради тоа што САМ ги прави/преработува/краде (како да наречам) песните, и заради тоа што САМ си го пишува текстот... и Тони е добар, ама на тацна сервирано и само да испее... :toe:

Тони дефинитли.....многу ми е подобар од Врчак и каде каде знае да ја направи поинтересна кога настапува...барем тоа го имам видено

Врчак Рапер, немој те молам ... Рапер прав ти е Тонио Сан Лд Пистолеро итн итн итн. Тоа не е тема да кажам кој е рапер, али оние што ги слушаат овие кој ги наброив нека си замислат како би изгледало да идат да пеат на Евровизија(ко што направи врчак).
А Тони Зен момакот, иако сеа е попопуларен повеке ке го поштуев ако си пееше ко шо почна. А од коа се здружи со СЛАТКАР(:nesvest:) го мрзам највеке. Така да споредбава е ко шо кажа Мрак, Гомно vs Гомно.

ВРЧАК многу нормално каков тони сите се 0 во споредба со ВРЧАК :smir:

кога би бирал ...би одбрал Тони Зен .. Врчак :nesvest: ни р нема од рапер

Би го одбрала Тони Зен...
од Врчак не ми лежат баш песнине,а и некако сезонски му се само..
инаку "Сега знам", Тони ја пее со Мартин Србиноски, многу ми е уба песнана исто ми се убај "Скопска бижутерија и "На врвот" од Тони...
па ваљда затоа го одбрав него..

двајцата се тиња не ги ни сметам за рапери

Нитуеден од двајцава.
Кога би морал да кликнам и да изберам некои од овие двајца, би кликнал на празнината меѓу понудените солуции во анкетата. :)

Врчак.
Тони Зен не го сакам ама ич,песните му се ужасни,текстовите некако ми немаат смисла,се избаци од којзнае каде и за брзо време стана главна фаца во Скопјево,воглавно ради убавината.
Го бирам Врчак затоа што стварно знае да напише песна,не се фали себеси колку пари има или слично туку обработува поасални теми и му гаѓаат текстовите во срце.
Сега и он си има некои “излетувања од патот„ нормално,ама му се простуваат.

Врчан наравно.
Постар така поише го поштуем и песните му се подобри.:smir:
Има време за Тони:smir::smir::smir:

Ниеден не почитувам.Они ако се рапери...Ко да земе лепа брена да пее хеви метал.:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom