Враќање во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Harald
  • Време на започнување Време на започнување
Ме изнасмеа со ова. Првин кажуваш не гледајте рилсој од балканци па споделуваш рилс од балканци, легенда.
па за сеир се работи, сигурно нема на тик ток да се консултирам за иднината на моето дете.
Автоматски споено мислење:

Дигна жабата нога да се поткова како коњот, тоа е Чоколисимо.
Ти ми си како оној ликот а где је печат, во секоја тема кај што Чолисмо коментира ти си секогаш тука, нигде издржани аргументи само глупави подбуцнувања, убаво те прочита ИО во темата за администратори.

Не ги читај, кој ти брани, уствари шо бараш на темава враќање во Македонија
Бидејќи е добро оформена тема со добри прашања?

Не знаеш што пишуваш, циганот ритко и педерот боки им биле идоли на младите :tapp:

Шо работиш ти Али Баба во Германија ако не е тајна ?
А зашто ти е потребна таа информација?
Не дека ми е проблем да кажам ама каква улога има мојата работа во дискусијава?

Да ми ја споредиш една Словенија со Германија ќе ти речам пеки, имаме дебата, ама вукојебина како Македонија да речиш дека е функционална држава, треба да си од реалноста одлепен.
Па дали ти воопшто гледаш вести во последниве години шо се издеси во државата ??? Поим за црна хроника станавме бе човек, пример за како не треба да се води една држава, каква Германија ние со Косово и Уганда треба да си ги мериме, слепо црево сме во Европа.

И немој некој да се дрзнал да ми речи оти не си ја сакам државата и плукам по неа, ако има некој поќе од мене шо жали за Македонија во куро ќе го бацам, да ми извините на речникот.
Германија е покорумпирана држава од Македонија за многу работи, а тоа што вие бургерфлиперите не го гледате таму е ваш проблем. За црна хроника дека станавме делумно се согласувам ама тука најголема кривица имаат новинарите во нивните бомбастични објави за било што. Словенија гледа да ги задржи инженерите, докторите, техничкиот персонал итн. за разлика од Германија.

Back
На врв Bottom