Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, дај стварно не зезај и јас сакам гитара.Подобра атмосфера и се тоа.:smir:Не ја земаш?!?!?!?!?!??!?! хм..... Ивица немој сеа вака да се расправамо!
ЌЕ ЈА ЗЕМЕШ И КРАЈ!
Па ко што знам сам кажа дека знаеш само одреден „жарн„ да свириш друже, значи тоа што поголемата толпа на луѓе кои што понекогаш сакаат да слушнат нешто друго освен Нотинг елс метрс или Ај јузт ту лав хр нема да имаат прилика, не зборам за мене, мене ми е сеедно![]()
Дај бе озбилно кажи, не мислев, мојот коментар да биде во таа смисла демек ме молите. Реални да бидеме.Леле бе, ајде пеерче, те молам дојди. Не биди таков бе па. Дојдииииииииииии. Ќе ти се налутам ако не дојдеш стварно![]()
Aко сакаш дојди, ако не-не. Знаеш и самиот дека си добредојден како и секој член на Кајгана, ама сигурно нема да те молиме да не дружиш.Дај бе озбилно кажи, не мислев, мојот коментар да биде во таа смисла демек ме молите. Реални да бидеме.
да не ја скршев гитарата во сообраќајка ќе беше ослободен од тој товар, да не ја носиш. Ама сега поради тоа што освен ти никој друг не се понуди а јас доима имам 2 искршени гитари и една електрична без кобилица :pos2: приморан си да ја носиш. Ако на некој му прешат МетаЉ баладите нека се тргне, иначе никој од форумов не дрнда на гитара? :raz: ај ако дојдам и не бидам пијан со Гижо ке мавам дет метал рифови, иако сум појќе на панкот.Постов 5 пати го изменив-на крај ќе кажам не ја земам гитарата-многу шубе ми е после постов.
Ако прашувате зошто прашајте го водкамикс!
Не се секирај, Македонски Железници се далеку од точни.
Се надевам дека пред 21 ќе пристигне возот.
Ај јузт ту лав хр-? која е песнава.
да стварно на ова не ни текна, толку во Велес немате гитари??Добро бе,ниеден од Велес нема гитара да ја земе вечерта и да свири некој,што па да влечкаме ние од тука?!