Впечатоци од собиранката во Велес (18-ти, саб., "Гламур", 21:00 ч)

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е добро де и така ќе беше журка за мал број на луѓе

Не ја земаш?!?!?!?!?!??!?! хм..... Ивица немој сеа вака да се расправамо!

ЌЕ ЈА ЗЕМЕШ И КРАЈ!

Па ко што знам сам кажа дека знаеш само одреден „жарн„ да свириш друже, значи тоа што поголемата толпа на луѓе кои што понекогаш сакаат да слушнат нешто друго освен Нотинг елс метрс или Ај јузт ту лав хр нема да имаат прилика, не зборам за мене, мене ми е сеедно:)

Уште не сме тргнале почнавме да се расправаме:tapp:

Малце гитарче малце касетофонче и хепи сите ќе бидеме:)

Па ко што знам сам кажа дека знаеш само одреден „жарн„ да свириш друже, значи тоа што поголемата толпа на луѓе кои што понекогаш сакаат да слушнат нешто друго освен Нотинг елс метрс или Ај јузт ту лав хр нема да имаат прилика, не зборам за мене, мене ми е сеедно:)

Ај јузт ту лав хр-? која е песнава.
Или погрешно сум се изразил или погрешно сме се разбрале:smir:-јас реков дека не знам да свирам одреден жанр(тој што поголем број на луѓе ќе сакаат да го чујат)
Јас прашав и други од форумов кој што рекоа дека минимум 10 души бисе собрале.

Но нема везе незнам ни јас што ја тупам со ова-изглеа ми е досадно-ајде поздрав се запознаваме и гледаме утре.
Како и да е знам дека убаво ќе поминеме.

Отворете анкета, дали burn84 да ја носи гитарата или не.

Леле бе, ајде пеерче, те молам дојди. Не биди таков бе па. Дојдииииииииииии. Ќе ти се налутам ако не дојдеш стварно :(
Дај бе озбилно кажи, не мислев, мојот коментар да биде во таа смисла демек ме молите. Реални да бидеме.

Дај бе озбилно кажи, не мислев, мојот коментар да биде во таа смисла демек ме молите. Реални да бидеме.
Aко сакаш дојди, ако не-не. Знаеш и самиот дека си добредојден како и секој член на Кајгана, ама сигурно нема да те молиме да не дружиш.:)

Постов 5 пати го изменив-на крај ќе кажам не ја земам гитарата-многу шубе ми е после постов.
Ако прашувате зошто прашајте го водкамикс!
да не ја скршев гитарата во сообраќајка ќе беше ослободен од тој товар, да не ја носиш. Ама сега поради тоа што освен ти никој друг не се понуди а јас доима имам 2 искршени гитари и една електрична без кобилица :pos2: приморан си да ја носиш. Ако на некој му прешат МетаЉ баладите нека се тргне, иначе никој од форумов не дрнда на гитара? :raz: ај ако дојдам и не бидам пијан со Гижо ке мавам дет метал рифови, иако сум појќе на панкот.
иначе, јас сеуште незнам дали ќе идам:pos2: најверојатно ќе дознаам 5 минути пред да тргне возот.:wink:

Не се секирај, Македонски Железници се далеку од точни.
Се надевам дека пред 21 ќе пристигне возот.

Точни се бе. Толеранција на каснење им е макс 10-15 мин., а и тоа не е така често.

Ај јузт ту лав хр-? која е песнава.

од Guns n' Roses, или L7. Незнам кој од кого ја преработил. :))))

На таа ми текна зашто ја слушнав идеше од една кола у моментот кога пишував:) Иначе од GNR е....друже burn друг ми беше муабетот, не ми куца мене магарето од гитарата дали ќе ја носиш или не, твоја работа дали ќе свириш исто така твоја работа. Важно е да си поминеме топ па дали со гитара или без не ми е дојдено:)

Добро бе,ниеден од Велес нема гитара да ја земе вечерта и да свири некој,што па да влечкаме ние од тука?!

Добро бе,ниеден од Велес нема гитара да ја земе вечерта и да свири некој,што па да влечкаме ние од тука?!
да стварно на ова не ни текна, толку во Велес немате гитари?? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom