Впечатоци од собиранката во Велес (18-ти, саб., "Гламур", 21:00 ч)

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас го знам Велес пристојно исто така. Не за џабе најубавите 6 месеци од животот наместо да ги проживеам ги отслужив во Велес. Шега на страна, можев да бирам кај да одам после 2 месеца, но се одлучив да останам во Велес и не зажалив.

Инаку сите места за културно-забавни активности се на една улица, освен базенот и даунтаун, така да кај и да е ќе најдеш :) Може човек и да праша, убавите Велешани и пред се УБАВИТЕ ВЕЛЕШАНКИ со задоволство ќе ти помогнат.

Јас идам под услов да имам кј да се измијам коса. :D

На почетоков ко на смешка реков, ама сега ко ќе подразмислам, зш да не :D Ама имат време, до тоаш можда и лустер ќе се шишнам.. :D Фала anyway.

добро малку оф-топик. Ќе дојдам порано со една цел да јадам пастрмајлија. Некој предлог за ресторан кај што добро ги прават по можност на дрва печена не во електрична рерна.

добро малку оф-топик. Ќе дојдам порано со една цел да јадам пастрмајлија. Некој предлог за ресторан кај што добро ги прават по можност на дрва печена не во електрична рерна.
Хммм...обично не прават пити во лето, ама мислам дека може да се најде нешто надоле кај Пармакот, Ингилизот.

Луѓе и јас идам. Радвете се!!!!!! :D
Јас богами се радувам што ќе дојдеш.:)Искрено, баш сакам да се запознаеме:smir:
А, она за миенњето на коса, what for? Oily hair is a rocker's trade mark:pos:

Јас си го откажувам присуството на собиранката. Само ќе застанам пред влезот и кој како што ќе дојде да се запознаам со него/неа барем колку да се запознаеме:) после тоа заминувам:)

Јас богами се радувам што ќе дојдеш.:)Искрено, баш сакам да се запознаеме:smir:
А, она за миенњето на коса, what for? Oily hair is a rocker's trade mark:pos:

И јас ептен сакам :D Абе неможам да си ја поднесам немијана. Косава ми е единствено нешо цивилизирано на мене, баланс ми држит :D
Aaaa can't wait.

Брее ова не е можно да пропуштам уште една собиранка :(. Ај и онака не познавам никој од Велес.
Мене ми преостанува само да ви посакам убав помин и памет во главата иако не сумљам во никој од вас :) како и во велешани

.....и сепак ќе бидам у Велесов на 18ти :)

Сограѓанќи,ако досега не сте укапирале,нема шанси да се собере досега пријавениов народ у Гламур...No air for you :pos:

А и да се собере,запознавање НЕ!Ќе стоиме у тоа запушената гаража "сардина-стајл" и ќе се гледаме како овци.Затоа,поарно,пред да се оди во гаражата,да го послушаме сарвошкиот совет на Sussaro и да седнеме негде да се накркаме и да исшамариме еден муабет.Следствено на ова,Скопјаништата и фините дечки од другите градови ќе требе да дојдат порано.

Тенк ју.

Океј... Значи Гламур е мало местенце.
Имате некоја алтернатива? :)

Скопјани стандардно нудат квалитетни журки, охриѓани одлично се покажаа на 2 собиранки, немој да се случи велешани да потфрлат... Собиранката е закажана за наредната сабота. Им препорачувам на организаторите од Велес да се соберат на кафенце утре и да направат добар план за журка :wink:

Види,јас во Гламур верувале или не,не сум влегла.Не е место каде сум испаѓала.Јас бев против Гламур,затоа што го знам капацитетот на нашиве кафулиња,па претпоставував и земав во обзир да се има место и за седење,и за играње и за многу други работи(хехе,оа звучеше...:)
Ама бидејќи Дарк Ејнџел без знаење на другите официјализира овде,за таму,а Сатори прифати,јас ок,го прифатив и тоа.
Рацо,имаш ти некој предлог каде да биде,како Велешанец,и влијателен чоЕк?
Јас сум преуморна од расправии околу местот...што се донесува до мене,можеме и на групњак вечера кај Ингилиз.
Ама бидејќи сакаме да се покажеме како префинети луѓе...:smir:

Бидејќи јас изгледа нема да присуствувам на собиранката:( ама радувајте се:) пошто зафаќам место за тројца така да ете се ослободи малце место:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom