Впечатоци од собиранката во Велес (18-ти, саб., "Гламур", 21:00 ч)

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
С

Сатори

Гостин
Случајно падна на договор, по теми, мсн и итн. дека ќе биде добро ако се организира една летна собиранка кај нас во Велес.
Некаде околу 17/18, а за место ќе се договориме покасно зависно од бројот.
Така да ... ако ви се допаѓа идејата, кажете за да организираме.

ljubov_moja@yahoo.com says:
да зпознајме појке луге
у скопје е досадно у пм
Миланеееее says:
Миланеееее says:
aj pisi tamo deka najverojatno ja i ti odime
а каде тоа?
ааа видов!

до 15/16 најскасно ќе знаеме јас и скајдог дали ќе дојдеме, зависи од слободното време...

Ако има кворум во Охрид, идаме. :)

Абе луѓе,што ми правите вака...врела пот ме обли кога го видов насловот на почетокот!:)
17/18 а?Баш за мојот роденден,ајде на 18 ако веќе се прави,се паѓа сабота,па на полноќ ќе славимееее!Ќе има и тортааа!:)Со Ада дарлинг можеме заедно да си го прославиме...ќе биде супер ако се организира ова!
Центар ли сме што ли сме :Р ветувам дека ќе биде најлуда собиранка досега..со специјален гостин,Миле Кузмановски:pos:

Абе луѓе,што ми правите вака...врела пот ме обли кога го видов насловот на почетокот!:)
17/18 а?Баш за мојот роденден,ајде на 18 ако веќе се прави,се паѓа сабота,па на полноќ ќе славимееее!Ќе има и тортааа!:)Со Ада дарлинг можеме заедно да си го прославиме...ќе биде супер ако се организира ова!
Центар ли сме што ли сме :Р ветувам дека ќе биде најлуда собиранка досега..со специјален гостин,Миле Кузмановски:pos:

Срц ич да не се скираш...јас и за место имам средено...само да се знае што како и се ќе биде ок ...:smir:

Уште ако ми кажете дека постои можност за во официрски ке долетам:vozbud:

daj be pokasno malku, lugevo uste po odmori ce bidat :(

Веќе ќе се вратени повеќето од одмори... втора половина на Август... Јас сум за.. ако некој се сложи од Демир Хисар или Битола, да ме дружи со него, ако не, Охриѓаниве може од тука да поминат. Во секој случај... Се гледаме во Велес!!! :)

ООооооОООооо Јеееее

Веќе ќе се вратени повеќето од одмори... втора половина на Август... Јас сум за.. ако некој се сложи од Демир Хисар или Битола, да ме дружи со него, ако не, Охриѓаниве може од тука да поминат. Во секој случај... Се гледаме во Велес!!! :)

ООооооОООооо Јеееее

Абе ти дојди:) а ако си со кола барем да ме пренесеш после до Битола:)

Јас сум ЗА!
Сега за сега.

:vozbud: :vozbud: :vozbud:

Едит: Очигледно така ќе имам можност да ги запознам Велешанките (Разорблејд не ме тепај шо пишав вака):vozbud:

Јас сум ЗА!
Сега за сега.

:vozbud: :vozbud: :vozbud:
Мора да си ЗА! Не бива админката да не дојде....

Ќе биде забавно, верувам во организационите способности на Велешаники (Разор морав)

Мора да си ЗА! Не бива админката да не дојде....

Ќе биде забавно, верувам во организационите способности на Велешаники (Разор морав)
Од последната собиранка во Скопје сфатив дека морам да се потрудам веќе да не пропуштам ниту една собиранка! Се надевам дека нема да ме спречи нешто:wink1:

Само добро е организаторите да го кажат планот. Што, каде, како бла бла...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom