Впечатоци од собиранката во Ало Ало!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Imashe eden golem golem golem problem... Ja i "brojka" bevme strashno losho informirani, i od Jukebox kidnavme nakaj MARAKANA.... Za "afterparty".... I shto najdovme... Dobra svirka.... I 0,01 Kajgandzii...

Точкест ti si kriv za ova... next time ke te utepam..... :vozbud:

Imashe eden golem golem golem problem... Ja i "brojka" bevme strashno losho informirani, i od Jukebox kidnavme nakaj MARAKANA.... Za "afterparty".... I shto najdovme... Dobra svirka.... I 0,01 Kajgandzii...

Точкест ti si kriv za ova... next time ke te utepam..... :vozbud:
Така ми рекоа така ви кажав, зарем мислиш дека емси Виџи би го заебал?
У такси ја викам Маракана, а остали се развикаа у Салун....и ја стварно појма си немав шо се дешава

Сликата што ја одбележа собиранката:
f_DSC01117m_4e0c7e0.jpg

Jebesh ga, losh glasnik pronashle... A bash sakav ushe malku da se podruzam... hmm...

ајде пикасo cheer up за брзо време ке организираме нова собиранка помасовна и ке надоместиш за претходно...

Супер слики,мада ме издепримираа посабајлечки:baeh:ко дедо се чувствувам:nenene::star:

Затоа што само еднаш си бил и тоа на кратко на собиранка. Има и други "баби" и "дедовци", па не вреѓај. Доволно е еднаш убаво на целосно дружење да дојдиш, па да видиш дека нема ни да помислиш дека си дедо. Дедо бе!!!:pos2::pos2::pos2:

Ја здрав отиднав, болен се вратив. Сигурно од некој што бил болен сум префатил :):):):)

Леле ќути...јас сеа се вратив од болница и тоа ептен добро се разболев :pos2::pos2:

Ама супер беше...затоа ја се жртвував :pos2:

Толку за оваа собиранка. Останати импресии во галеријата или по месинџери :)
Се гледаме сите повторно во јануари, на роденденот на Кајгана! :vozbud:

Жбрц :locked:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom