Впечатоци од собиранката во Ало Ало!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде и моите впечатоци да ги пишам:pipi:
Убаво си поминав многу ми се свиѓаше музиката браво за дj-от.Малку ме болеа очите од димот ама нема везе.Се запознав со многу луѓе иако приметувам никој не ми го запамтил никот :).Во глобала интересно:pipi:

Јас ти го запамтив :)

Иначе.. еден куриозитет. Во WC ја запознав и maca_kaka.

Јас ти го запамтив :)

Иначе.. еден куриозитет. Во WC ја запознав и maca_kaka.

не лажи :pos:

ај ај колку ми беше лошо вчера и пак дојдов и ти уште ме зафркаваш:cry:

Резиме, на вчерашната вечер

Јас по пат накај Ало Ало имав мала собраќајка, во која бев индиректно инволвирам, ама јебига во такво мало живеам:tapp:,
Атмосферата во Ало Ало беше прекрасна, со мали аномалии, недостатоци и сл, мислам дека успеавме да ви приредиме убаво место за жур, авантури и добра забава,
Јас по дифолт секогаш си стојам покрај шанк, пречекувавме гости, со Серпико,
Убаво си поминав, со боби разврзавме тема за коктели, за женските дрангулии, и филозофии, со земчо расчистивме одредени дилеми, топ си поминав , мн, луѓе одлична музика, преубави девојки,

Сите др, зборови се само излишни, кој дојде виде:vozbud:

Моето утро е спонзорирано од аналгин, 1л јогурт и мноооогу кафе:)
За собиранката,ептен екстра си поминав,се видов со многу луѓе кои одамна ги немам видено, запознав многу нови ликови кои ми оставија огромен позитивен впечаток, имаше многу денсање, бајаги алкохол у игра, смеење и зезање, флертување, неколку предлози за брак и то. И дај давајте слики да се смееме:)

Резиме, на вчерашната вечер

Јас по пат накај Ало Ало имав мала собраќајка, во која бев индиректно инволвирам, ама јебига во такво мало живеам:tapp:,
Атмосферата во Ало Ало беше прекрасна, со мали аномалии, недостатоци и сл, мислам дека успеавме да ви приредиме убаво место за жур, авантури и добра забава,
Јас по дифолт секогаш си стојам покрај шанк, пречекувавме гости, со Серпико,
Убаво си поминав, со боби разврзавме тема за коктели, за женските дрангулии, и филозофии, со земчо расчистивме одредени дилеми, топ си поминав , мн, луѓе одлична музика, преубави девојки,

Сите др, зборови се само излишни, кој дојде виде:vozbud:

Да не пишувам нешо друго,Цики се си кажа.Екстра беше :) Чекаме наредна,ваљда пред роденденот ќе има :vozbud:

Да не пишувам нешо друго,Цики се си кажа.Екстра беше :) Чекаме наредна,ваљда пред роденденот ќе има :vozbud:
Дај нека има уште една онака декември:vozbud:

Уф, впечатоци..
Закон вечер, запознав многу луѓе:)
Не знам што да пишам друго, возот ме чека, во трка со времето сум.
Ај кога ќе појдам дома ќе завршам.
И ако може, човекот со плава коса, поима немам кој беше, ме сликаше мене и Шорти, да ја стави сликата во галерија:)

И да, чаду те мразам!Се беше сиво, а очите ме печеа.Кога си појдов дома, цела собе осмрде од што смрдеа алишата.Мразам цигари:)

Супер беше ... само криво ми е што не успеав да се запознаам со тие што сакав да се запознаам битно го запознав Ацид , повеке дружење на наредна собиранка и да алоооо два дена пред наредна собиранка стајте слики од вас на аватар колку толку да се препознаеме не вака :smir:

И јас си поминав Закон...
Многу нови фаци запознав...На повеќето не се ни сеќавам...
Прва реченица на сите...
Јас : Параноик, мило ми е...
Они: Зашто очекував машко?...Или : Ти Не си машко?...Или: Ти си таа за која што сите мислеа дека е машко?...Али пак беше закон...:)
И да, чаду те мразам!Се беше сиво, а очите ме печеа.Кога си појдов дома, цела собе осмрде од што смрдеа алишата.Мразам цигари:)
...Sry пер, живот...Знам дека и јас некако допринесов, и длабоко се извинувам...:)

:pipi: Ехххх, ваква собиранка се бараше, прекрасна атмносфера, прекрасни луѓе, и посебно ми е мило што беше доловен духот на олд скул кајганата што ја знаеме и сакаме :smir: Упознав многу нови фацки, и иам спешл тенкс до Точкест, којшто несебично ме спаси од бронхопнеумонија коа идевме накај Салун :pipi:
Сакам пак!:vozbud:

Убава собиранка :pipi:
Само што касно дојдовме (добро мораше некој да ја бодри македонска кошаркарска репрезентација :oeoeoe::))
a воедно и порано си отидовме (дада ми е болна:()

сепак убаво беше, убави лица, нови познанства, топ музика и се гледаме на следна собиранка :smir:

има некои слики кај мене на профил, уште ке има......

Сликите прати ги на мејл кај мене (marjan@kajgana.com) па јас ќе ги ставам во галерија. Буквално сите слики. Ајде, чекам :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom