Впечатоци од собиранката во Ало Ало!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И ти ли беше у WC?

И јас бев :vozbud:

Ај нареден пат, официјално место за упознавање на кајгана мембрс нека е IN (front of) THE WC. Ем можеш да се слушнеш убаво, можеш и муабет да напраиш (уз нужда), можеш и да се сликаш, можеш и...... (..кхм)

Музиката беше одлична (Бушав, сите те испофалија, се осеќа голем напредок во диџејството :)) и штом ме кине глава посабајлечки - собиранката била добра. Единствено ми е жал што мораше да им соопштам на малолетните дека за нив забавата е до 23 часот. Најавени биле инспекции, курци-палци, па газдата сакаше да ви пренесам. Ама како што забележав, доста си останаа на журка до крај :)

Сатори, фала за чоколадото. Ама зошто ве снема штом го видовте Sith? :)

У Saloon на афтерпарти беше некако... Бавно. Ваљда пошто имаше премногу старци што шмекаа кајганџики, претивка музика, лош избор на песни и премногу гужва. Знаело да биде многу подобро. Џапнавме по некое пиво и си отидовме.

Наравоучение на вечерта: Кога ви бараат лична карта, а имате 16 години - не ја покажувајте и правете се 18 :)
Јас бе многу луге видов ама не се упознав со сите, Ацид го видов у WC ама немаше смисла да му се претставувам таму може да си помисли свашта:vozbud:
Ако ти биле чисти рацете, нема да имаше никаков проблем да се запознаеме и во WC :vozbud:

Шала на страна. Кога отидов во WC бев речиси пијан. Видов едно плаво девојче седнато на шоља како ѕирка од вратата.
Ти беше тоа? :))))

Музиката беше одлична (Бушав, сите те испофалија, се осеќа голем напредок во диџејството :)) и штом ме кине глава посабајлечки - собиранката била добра. Единствено ми е жал што мораше да им соопштам на малолетните дека за нив забавата е до 23 часот. Најавени биле инспекции, курци-палци, па газдата сакаше да ви пренесам. Ама како што забележав, доста си останаа на журка до крај :)

Сатори, фала за чоколадото. Ама зошто ве снема штом го видовте Sith? :)

У Saloon на афтерпарти беше некако... Бавно. Ваљда пошто имаше премногу старци што шмекаа кајганџики, претивка музика, лош избор на песни и премногу гужва. Знаело да биде многу подобро. Џапнавме по некое пиво и си отидовме.

Наравоучение на вечерта: Кога ви бараат лична карта, а имате 16 години - не ја покажувајте и правете се 18 :)

Ако ти биле чисти рацете, нема да имаше никаков проблем да се запознаеме и во WC :vozbud:

Шала на страна. Кога отидов во WC бев речиси пијан. Видов едно плаво девојче седнато на шоља како ѕирка од вратата.
Ти беше тоа? :))))

Јас бев да си ставам кармииин , да рацете чисти ми беа, и не седев на шоња и не сум плавуша напротив МНОГУ сум црнуша

Јас бев да си ставам кармииин , да рацете чисти ми беа, и не седев на шоња и не сум плавуша напротив МНОГУ сум црнуша

Висока?
Не.
Со плави очи?
Не, со кафеави.
Плава?
Не, црна.
...
Таа е!

И ти ли беше у WC?

Не не јас бев горе кај тетовчанине ги терав да се симнат доле да се упознаат со луѓево. Ама не се симињаа па морав сам да се симињам и кружев од маса на маса се поздравува со луѓево.

Не се правдај ма :) да бев, ти реков дека немаше да те промашам... којзнае кај си се криела таму.

слушам едноминутен молк имало зашо не сум дошла:pos2:

глеам убоо сте си поминале,сеа чекам слики у галерија да ви пољубоморам на дружбата:)
се глеаме на друга собиранка

демит а толку сакав да го запознаам шмекерот:nesum:

Боли главата, значи добра журка:)
Пуно позитивни фаци, или можеби само на мене ми се гледаа како позитивци незнам:)
Како и да е журка топ, се запознав со членови и членки разменивме по некое мислење и прилично беше океј

леле неможам многу да размислувам главата ќе ми падне, а и врат ме боли

П.С. Дајте бе слики:smir:

Општ впечаток. Бејбидол сите ги запознала во WC :pos2:
Епа што да прави кога музиката била прегласна... нема ништо поубаво од муабет во вц додека надвор трешти :pipi:

Битно супер сте поминале и ми е доста криво што не бев :(

Епа што да прави кога музиката била прегласна... нема ништо поубаво од муабет во вц додека надвор трешти :pipi:

... и романтичниот звук на пуштање вода од казанче :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom