Впечатоци од собиранката во Ало Ало!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нешто сум пропуштил у врска со оваа одмазничка?

Ај мирни дечиња ... де не ве бришам :tapp:

Ајде кој кај треба да иде тамо маникир, педикир, фризер, пеглање облека, штиркање, бањање, шлапање гел на коса :nesvest:....

Се гледаме вечер и тешко на тој што нема да е расположен за журкааа :olee: :olee:

Ајде кој кај треба да иде тамо маникир, педикир, фризер, пеглање облека, штиркање, бањање, шлапање гел на коса :nesvest:....

Се гледаме вечер и тешко на тој што нема да е расположен за журкааа :olee: :olee:
Речи пак - јас сум Бидиков, твојот најлош администратор :pos:

Части ме пиво се ќе ти раскажам како било.:helou:

Јас знам како било, не мора да ми кажуваш:)

Лошко, лошко.Само се заканува, ќотек, единици бла бла.Лош администратор:)

Доаѓам со ЧЕНТО :)
Иначе сакам сите што сме фанови на Ф1 како спорт да си направиме групен муабет :) хихихи
позз

Ќе праиме фешти вечер а?Е ќе праиме!!!!Се глеаме со сите од Фан-Клуб на Баерн вечер во АЛО АЛО!!!!:helou:

море деца, јас ве пуштам таму да се забавувате, не да прајте фајтој со одмаздничка... :star:

Убав помин луѓе.
Жал ми е што не можев да дојдам ни овој пат. Се гледаме на следната собиранка и вечер чекаме слики ние што нема да присуствуваме.

Стомаков ме кине неможам да доам на собиранката...штета ебате:@ ај убао да си поминете сите

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom