Впечатоци од собиранката во Ало Ало!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене проклетото грло уште ме боли и носот ми е ко чешма.Кај ме најде сега:(

Ок, користете ја темата за тоа што е наменета.
Пријавување и договори за собиранката.

значи со мене поркај ЧЕНТО можно е да дојде и уште еден другар или 2ца другари :)

и малце офтопик (морам): вечер сите заедно ќе го дочекаме мојот роденден :vozbud: :) сакам сите да ми честитате :) :helou:

значи со мене поркај ЧЕНТО можно е да дојде и уште еден другар или 2ца другари :)

и малце офтопик (морам): вечер сите заедно ќе го дочекаме мојот роденден :vozbud: :) сакам сите да ми честитате :) :helou:

Епа ај среќен роденден :)
Вечер накнадно ќе ти честитаме :)

Сакам сите да ги частиш:helou:

Јас доаѓам како што ме најавија во минатите постови со еден понов член и уште неколку другари биче ЖУРКАААА:vozbud::vozbud::vozbud:одвај чекам:vozbud:
п.с Што музика ке се пушта?

Охооо на собиранката ке има частење. Виктор Мак ке части роденден му било. :smir:
Среќен Роденден!

Утре ќе му отвориме посебна тема кај што ќе можете да му честитате. Сега не одете офтопик со честиткиве, темава е за собиранката не за честитање на родендени.

тука прекинуваат сите чамче муабети.
црта-

околу 10:30-11 јас росоњерка и росоњеро стефан би требало да дојдеме

освен ако не ми стане премногу лошо да неможам да издржам:nesum:

И јас идаммммммм :vozbud:

Изгледа имам температура,грлово ми е ренде,носот по мааалку ми се јавува,ми праќа течни поздрави,и за жал нема да дојдам:nesum:Жалам,се надевам ќе се видиме во некоја наредна прилика :(

Се зезам бе,доаѓам ако треба и ќе лазим до тамо:vozbud:
Дизајр го потврдува присуството,официјално :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom