Впечатоци од собиранката во Ало Ало!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.404
Поени од реакции
35.044
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Дојде време да ја реализираме долгоочекуваната септемвриска Кајгана собиранка! :vozbud:

Како и секогаш, поканети се сите форумџии, од сите возрасти и сите градови, кои се расположени за запознавање, дружење и журкање. Како збирно место го избравме Alo Alo [Скопје, кеј на Вардар], а почеток на журката ќе биде во 21:30 часот и ќе трае до 01:00. Афтер-парти секако ќе има, а за тоа ќе се договориме накнадно.

Без тупење, затоа што веќе добри си знаете што и како ќе биде, да резимираме :)

Место: Alo Alo [кеј на Вардар]
Датум: 20.09.2008 [оваа сабота]
Време: 21:30
Дали може да донесам другарче: Да.
Дали може да донесам другарка: Да [препорачливо]

Темава нека биде само за пријавување. Пренесете им и на останатите [MSN, Skype, Hi5 и останати дудлачки алатки]. Мислења од типот: "Леле, зошто не беше еден ден порано/подоцна" и "Ми се иде, ама нема да дојдам" навистина не се потребни :)

Пријавувајте се & Let the games begin :vozbud:

Добро бе ејсид, чеј прво да пројде +25, лелел и ти одма да им олеснеш душите , како и да е ај ем ин! :pipi:

Зашто бе не е ден порано?????

Шала таму сум.....денот почнува на Кале па се спуштаме како победници со најмногу испиени пива во Ало Ало :)

За тие што не виделе еуфорија од минатата собиранка :)
normal_DSC04594.jpg

Закон!
Се разбира не мора да напоменувам дека сум таму!:vozbud:

Собиранкаааааааааааааааааааааааааааааааа!

Ок ќе си го земам најдоброто ми другарче... фотоапаратот:pos2:

Се пријавувам. Јавно место, Мистичен не ми може ништо таму.... Претпоставувам.

Ацид, многу убаво си ја отворил темава, сеа сфаќам зошто ми викаше дека сакаше ти да ја отвориш :pos:

Шега на страна, доѓам.

Доаѓам , никој незнам , никој нема да знае кој сум .. Така да ко фантом у ночи ќе бидам :)

Уууу ама јака реклама имате.... Наеднаш, ми излегува клик тука... Нјавероватно ке дојдам, доколку Битолското друштво доаѓа. Седнуваме на преговори со Димитар и сите останати, па ке видиме што ке испадни :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom