Впечатоци од роденденот - слики во Галеријата!

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Лелееее само што влегувам дома и да ви кажам беше незаборавно! Прекрасно баш како за прв роденден!
Јас се изнаиграв со Ејсид, Торчо, Бушав, Грим, Диме, Мери Џејн...
прекрасно бешееееееееее:je:

СЛИКИТЕ ТУКА!

Али тоа се од 1 апарат, има уште 2! Соу, стеј тјунд! :je:

И јас да си кажам СУПЕР беше пријатно сум изненадена од луѓето на форумов.Добра забава,раположени луѓе - со еден збор ЕКСТРА!:je:

браво, мило ми е што супер сте си прошле...јас не успеав да дојдам:(

Дали некој успеа да го сликне фамозниот пад на Аномимниот од двете маси? Ако да, ве молам да се приложи фотографијата на општа радост и весеље, а јас ќе ја проследам со пригодни коментари.

Рано некако завршила журката или другите продолжија?

Форчун, ја уредно се напив увин чај и откако испадна дека и четвртиот српски хит не го знам, си ја стаив вилицата во чаша и си легнувам. Најверојатно продолжиле.

super wese we...ne mi tekinja so koj si imav super muabet...aj ako go vii ova neka mi se stai u pp :)
pozdrav do site sto bea,zakon lugje se :)

Ја пред малце им се јавив и ми рекоа дека излагаат од кафиќот за едно десетина минути. После пак ќе ги побарам. Ацке - прв рефлекс ми беше тебе да ти титнам ама не знаев како ќе реагираш на француски вариетети па си реков да те остаам со увинот да се бафташ.

Macedalien напиша:
Ја пред малце им се јавив и ми рекоа дека излагаат од кафиќот за едно десетина минути. После пак ќе ги побарам.
Пренесувај кај ќе одат:pos:

Мацо, нека не те маа туга, ќе сториме едно сериозно репете ти коа ќе доеш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom