Впечатоци од Кајгана собиранката на 29.04.2006

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Jakov напиша:
Зошто не се доискажеш до крај........цела вечер сакаа да ми ја видат розата та розата.:nerv:

Уште розата да им ја покажев и ќе паднеа во несвест. :pos: :pos: :pos:

Глупи се бе, не разбираат тие од рози ни од кози : се шо лета - се се пасе. Амери, шо ќе им прајш :bip:

divine напиша:
Леле колку морам да се согласам ... браво за Наталија ем игра ем убаво бе мамата ... немаше да е исто без неа во секој случај ... башка повеќе си ја сакам дека се изнајдовме од исти краишта ... мх, мх, мх ... значи алал да ни е:je: :je: :cug:
Али, мораш да признаеш дека sch00lgirl игра најбоље кога ќе се опушти. :wink:

Исто така мора да признаеш дека најдобрите фотки се прават кога е апаратот кај мене у рака. :-)
normal_wu5ke0.jpg

A be peercinja скапани, куде сте ми брееееј.
Лудо и незаборавно. Нема да спомињам кого упознав, оти сите што ојоа ми се упознаените па да не забораам некој.
Важно, покрај се, ја разваќав за колено Бибика, оно, на почетокот, ја разушкав Наталија, ја разврќав по подиум љубовта ми Дабиче, и у име на матените јајца се заклав.
Крв падна бе за кајгана.
Еве, сеа пишуем со обезпрстена рака. До коска сум го сјебал прстот а никој нејќеше крвно братствување да праи со мене.
јебига, после 19 ракии (домаќи) на ЛУ, водки и пива наоколу, редно беше крв да падне.
Арно шо Тончи ми се најде со завоите инаку, ќе крварев како онаа од Ацо Шопов...секоја капка о твојата рана, ко вжештена жар ни паѓаше в омлет...
Лудо, лудо, зато пишуем дури денес, да средам впечатоци, од убавите моми, заебаните фраери, од сите.
Неарно, болно, ама без глаобол.

Дабиче, мене не ме викаш на биљардо, а, само онака...дојди сама сум, а?...

Бибика, мора кафе да напрајме пред да заминам, да допрајме муабетот и да те допотфаќам за коленце. А ако треба и Ацева ќе ја викнеме, шо да не не, да те држи ако мрдаш.

Значи, лепо, убо, јас најјуначки од постарата генерација, оние над 30 мање 40, останав до крај и ја оправдав честа тешко здобиена во соц. и постсоц. периодот на етаблирање мајмунлаана за забава.

П.С.
Нинџа, достојно те заменив во рипање по зидој.
Остали охриѓанки, нема простуење, никако.
Освен ако не дојдат у вруќа панталоница и нешо онака, секси, па ни денсаат побоље од Наталија, која е ѕвер. лепота невиѓена, тело гром (не ко коњот Гром, ами побоље од оња на Фешн ТиВи), денс за мерак. Затоа едно две идев у ќењеф да се олеснам, рачно.

Мора опет, у август, а дотогаш вежбајте, срамота ја вака, последен да испаѓам на журки, чоек у годиње ебаго. Муахахахахаха.
Мамата.

П.П.С. Ај да изменам мислење да не плаче Тиф, снемало паломи во Тетооно. И со него на кафе.

Август , август , една мора да има во август, бидејќи и јас ќе бидам во Август во МК башка можеме и НиколаП да го начекаме па да се запознаам и со многу други интересни членови како Бибика, Ацева, Тиф, Варадарче, Јаков, Стружаниве, Ориѓаниве , се останто ште до сега немав можност да го запознаам во 4 очи, и да разврзам по некој муабет

divine напиша:
И јас стегнав една водка за Сагаква и една за Форчн ... Вардарче ми е сведок! И јас да потврдам пиеше и тој за Форчн! Добро што не ми нарачаа повеќе луѓе да пијам за нив ... кој ќе ме носеше до автобуска како што сум толку голема (како што вели Јаков):) :) :)

Бравоооооо комшииииииии:aplauz: :aplauz: :aplauz: не си ме забораила:cug: абе срце си ти:wub: .

Читајќи се што сте напишале претходно, искрено ми е ептен мило што толку убаво поминала забавата. Браво за сите....сите сте супееееееееррр:je: :je: :je:

extra pomina zabavata,se nadevam slednata i tie so nemozea sega ke dojdat...zalam so ne bevte prisutni ali se obiduvame sepak da vi go dolovime momentot:)

Jakov напиша:
...го видов Димитар Ц си имаше ”уловено” едно скоро поголемо од него девојче и си го фати од долу до горе у раце си го носеше....Се надевам Гарфилд за следниот пат ќе го научи дека кога се крева девојче се става у хоризонтална положба, Димитар го носече у вертикална.

:)
Јас бев тоа девојче :lud:

Mene zakon mi bese Lu...ja mu vikam daj dve piva Skopski mali...on mene mi dava dve toceni golemi:cug:

Acid напиша:
Али, мораш да признаеш дека sch00lgirl игра најбоље кога ќе се опушти. :wink:

Исто така мора да признаеш дека најдобрите фотки се прават кога е апаратот кај мене у рака. :-)
normal_wu5ke0.jpg

1. Само после тебе! Кога се опушташ играш екстра и на песни што не се баш за играње ... пример Faith, нели?:bip: :je: :cug:
2. За апаратот се знае ... покрај најголемите сеирски и најубавите слики се од тебе ... ич не се замарај со тоа:star: :icon_lol: :icon_lol:

Цело време зборувате кој сликал, а никој не кажа на кого беше апаратот!

vardarce напиша:
Цело време зборувате кој сликал, а никој не кажа на кого беше апаратот!

Внимание, внимание! Апаратот на кој ги има најубавите и најје*озовни слики беше на Вардарче!:aplauz:

п.с. Абе уште да ги покажеше конечно останатите слики, добро ќе беше:star: :cug:

Атенцион,Атенцион!!!

:pishtoldz Ако за 1 час Вардарче не ги постави сликите во галерија,а Бога ми и Ацид останатите,доаѓам на лице место и ја решавам ситуацијата!!!:pishtoldz

ДАЈТЕ ГИ СЛИКИТЕ,НАШИ СЕ!!!:nerv:

П.С. Море Графилд,којзнае чие колено си фаќал под маса со толку ракии (домаќи),во себе. Јас пиев вода,да ме фатеше некој ќе осетев,да ти и*ам тоа глаата! :)

bibika напиша:
Атенцион,Атенцион!!!

:pishtoldz Ако за 1 час Вардарче не ги постави сликите во галерија,а Бога ми и Ацид останатите,доаѓам на лице место и ја решавам ситуацијата!!!:pishtoldz

ДАЈТЕ ГИ СЛИКИТЕ,НАШИ СЕ!!!:nerv:

П.С. Море Графилд,којзнае чие колено си фаќал под маса со толку ракии (домаќи),во себе. Јас пиев вода,да ме фатеше некој ќе осетев,да ти и*ам тоа глаата! :)

А ти да дојдеш на дебрифинг да не слетам ја на Петроец у 23 :pishtoldz

Атмосверава се вжештува,викам ја ДАЈТЕ СЛИКИТЕ иде Маце,никој не ме есапи,мамата!!!:)

И еве сега ја така дремам и чекам,мирна,си ќутам,да не јадам ќутек! Вардарчеееее...сликитееееееее...:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom