Впечатоци од Кајгана собиранката на 29.04.2006

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Него сликите ќе бидат ставени во галерија од Ејсид најверојатно ... а ние тука да привршиме а?:)

divine напиша:
Него сликите ќе бидат ставени во галерија од Ејсид најверојатно ... а ние тука да привршиме а?:)

добра идеја:icon_lol:

Какво свршавање, Боже пази... баш сме кај најубавото кое треба да продолжи и траеееее... :):):)

Другари вие свршавајте више, а јас одам на минимум 12 часовна транс журка на велешко езеро па се читаме утре коа ќе се освестам. Кој е у близина (ова се однесува на охриѓанки) бујрум нека повелат има да се дружиме и изопиеме до крај (ако се изопиеме не гарантирам за тоа шо може да се случи)! :)

АјТ оувер енд аут.

Абе морам да го прашам Лоу вака на ова место дали неговата келнерка е редовно вработена кај него?
Зашо ако е редовен муштерија ќе му бидам и плус морам да кажам дека ја приметив келнерката дека има тетоважа на левата цицка (Проверена работа):):):)

Samo mala dodatna informacija...kelnerkata imase uste edna tetovaza ......

Многу се симпатични,кој и да ги средил вака баш ги погодил. :)Бравооо,се намачил додуша,ама успешно.:) Претпоставувам дека до крајот на ноќва,на сите слики ќе направи нови фото-шоп додатоци,на кои слатко ќе се смееме.:):):)
Ете ни тема за во чек дис аут!!!:)

Sega ke se reistriraat i Vivika, Tivv, Fardarce i uste nekolku glfaci.....
Imate moj meil pobarajte mi sliki od domasniot album da vi pratam da me prepravite i tamu.
Samo greota e sto ostanative luge ni krivi ni dolzni gi zamarate a i im go zaebuvate i topikot i forumot.

Јаковчо,
не мора да даваме слики од домашните албуми, доволно е да ги побараат еротските слики што ги имаме сликано со мамичките нивни. :):):)

Него многу време ви требаше воа да го напишете многу слабо баратате со фотошоп од прееска ве чекам. :) Ај одам јас да си легнам знам дека кај вас сега е таман ама кај нас е рано сабајле, се читаме утре или тука или на ВМ, уххх да заборавив више таму не ви е интересно :)).

П.С. Поздравете ја Далила одвај ја чекам да дојде тука да ја подружам малце миленичка ми е, нека не се крие ќе ја препознаеме и нека не заборава дека имаме експерти на форумов за проценки :).

Се читаме на другите теми.
Специјален поздрав до „а-пин-дим” другарчињата од ФМ со песната „Махинално”. :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom