Впечатоци од Кајгана собиранката на 29.04.2006

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Очекуваме тука оние кои ќе се приберат порано од журката да ни кажат како си поминале!

Ве молам, тие што не бевте не коментирајте на темава додека не дојде некој да гукне нешто за вечерашните случки:icon_lol:

п.с. Нека ми пише некој пп за да ја отклучам темава.

awe slucki nesto neznam poso dojdov u 9ipol a si otidov u 10ipol...narod se sobra okolu 10 i okey wese...se zezavme...jas se napiv za fortune pivo i dve seceni vodki :) :) :) imam nekolku sliki u mob ali utre toa sea ne sum bas za tehnologija pozelna :) ja gi vidov garfield,dimitarc,bibika,stef,urban,schoolgirl,bushav,mr.wicket,mac)),duffy,divine,lou,bushav,gizo,vodka...ne mi tekinja drugi...u sekoj slucaj dobra atmosfera imase,a mi kazaa i deka dosla Tha-BiTcH...za drugi informacii kje pocekate poso cim na bushav rod sigurno imalo neso...aaaa i kelnerkata e tapa celo veme praese faci i mi idese da ja tepam majke mi :)

Какви фаци мор? :pos: :pos: :pos:

FortunE - Acid ми порача ја и ти, пошто си го имаме доброутрото, да го чуваме форумот од натрапници додека они се штипаат по г’з у такси :pos: :pos: :pos: :pos:

ТоБ беше....ја изглеа џабе носев да се сликаме им дадов на БоБо и Вирус да не сликат...на мојот моб има само 4 сликици,ама тоа вирусот има едно 50-60....
Што да кажам друго....секој месец вака мора!!!!!!

Macedalien напиша:
Какви фаци мор? :pos: :pos: :pos:

FortunE - Acid ми порача ја и ти, пошто си го имаме доброутрото, да го чуваме форумот од натрапници додека они се штипаат по г’з у такси :pos: :pos: :pos: :pos:
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Ова демек Форчн, ти пукни си шо ние се штипкаме, а ти не си тука хехехехеххехехе

Си го чуваме ние форумот секогаш! Тие нека пијат мамата, а ние тука ќе дремеме. Дај ваму да си се слушнеме јас и ти, да изоговараме се` живо и диво:icon_lol:

Ајде јавувај се : број на пп. :star:

Lele najbolje bese zimi se :) (najzagreanite...onie koi ne treba utre da stanat rano ja produzija zabavata na drugo mesto,ali ke ostaam oni da vi kazat za toa)

Аууу супер си поминав супер беше па и пеач имаше мислам дека Јоцо се викаше ако сум згешил нека ме поправи некој малце не му се слушаше гласот појше музиката доаѓаше у прв план ама затоа ние бевме тука за да надополниме.......и се запознав со нови членови ама не ми текнува сеа кој беа како беа за тоа коа ке станам од сабајле ке пишам ајт сеа останете ми поздравени и се читаме утре.........:icon_lol:

Фино, фино. Весело. Младалачки.
Многу народ. Не попамтив све.
Охриџани, минус сум пишала, да знајте. Чинам втор ви е. Со три - нема потписи.

Втор ни е, да:( Ај да се надеваме дека нема да има и трета за другите. Како и да е, јас сум вонредно, не збирам потписи:icon_lol:

Баш ми е мило што убаво сте си поминале.

И еве сеа се враќам дома и собиранкава беше одлична, ма феноменална, да да Јоцо се викаше типот шо пееше, и ние дечково го напраивме ѕвезда, на секоја песна аплауз удиравме и се мрднувавме од место.

Инаку се упознав чек у мобилен запишав со кој се упознав, за да не ги забораам после... чек у пораки да видам... Kaitek, SteF, dwa, divine, Eko1, Insane, mr_wicket, vardarce, RealGirl, ViRuS и нема више, точка сум стаил. Чек ќе ги пишам у темата „Со кого се познавате од форум”. :)
И така собиранкава траеше негде до 1 и пол скоро 2 часот и ондак се договаравме у Процес али не избркаа „насиље” ни вршеа мамицата, и отеравме до клуб „Студио” и таму се мрднувавме јас, sch00lGirl, Garfield, Kaitek, SteF, Dimitarc, divine, Eko1, Acid, LouWeed, Tonchie, ма да супер си поминавме и то, слики очекувајте утре, задутре, за тие што не беа нека се каат, нека се превртуваат у сон, со тешкотии да јадат, децата на мене да им личат (као шо вика Еко). :) :)

И ондак сите по дома се прибравме и така, се супер помина, сите оќорени и то.

П.С. Абе Бушав кај забега бе? Остај Бушав, абе Гижо кај кидна од нигде никаде го снема. Брее луѓе... :)

Ај доста е реферати напишав, ќе ми се смеат. :)

DECKI....
slabi bevte...ja trcav nabavuem 4 burinja pivo....a vie ne ni ispivte 2...SRAM DA VI E!!!
:lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud:

Цццццц...па нема ваљда сам да пијам јас

абе јас 3 кригли пиво шо испив сеа се утепав од мочање али нема везе кафето ме дрзи буден уште сеа а за забавава стварно не беше нешо нај нај али добра беше Треба да се прават вакви почесто
Абе Водка си заборавил да ме пишеш мене дека сум бил во студио

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom