Впечатоци од Кајгана собиранката, 02.06.2007 (сабота)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Delux се нафаќаш и ти да одиме? ајде само да не испадне последен ден откажувате сите...

Димитар напиша:
Delux се нафаќаш и ти да одиме? ајде само да не испадне последен ден откажувате сите...
Мислам дека ќе дојдам...

@acid - Ако може конкретна информација во кој локал ке се одржи собиранкава поздраф

Ајде собиранка :je: идам обавезно после утакмицата...Коки спремај се за маратон,ќе биде весело и пијано :cug:

Идам и јас(најверојатно)

Aj em kaming !!! so uste eden clen, i ja ne poznavam mnogu ama zatoa se i ide neli? Super ke e. Od drug grad sum ali doagam, samo da ne se desi nestooo , ali nema:)) Si ju on 02.o6
aaaaa odvaj cekaaammm

SCORPIO__20 напиша:
@acid - Ако може конкретна информација во кој локал ке се одржи собиранкава поздраф
Многу наскоро...

:vozbud: и јас доаѓам најверојатно
пошто треба да одам на предавања за приемен и да полагам така да сметајте ме и + 1
а штета што walker4eto не може да дојде оти е на екскурзија ама ако има некој од СР што ќе оди може да се договориме :helou: :smir: поззз

A na sobirankive da ne ima nekoj secret handshake na vlez, da znaeme, da ne ne vratat, ili moze treba da dojdeme so VEST ili DNEVNIK u raka, ili aj najubavo so po nekoe jajce u raka i tava i zejtin pa da si napravime ubavo edna KAJGANA a ? :jaj: :) :vozbud:

Ne znam, ne sum bil do sega ?

За машките и јајца-не е проблем.Кога ќе дојдеш на врата ќе си го кажеш никот,пасворд-кајгана,3 пати ќе го пукнеш палецот и ќе напраиш звук од животно по избор.Иначе нема влез

98% сум сигурен доаѓам...

Него...кај ќе биди?

Volkswagen напиша:

Него...кај ќе биди?

Acid : даде известување дека наскоро ке даде информација за точноста и местото каде ке се одржи собиранкава
така да уште малку трпение
поздраф се гледаме сите таму :vozbud:

Volkswagen напиша:

Него...кај ќе биди?
Сеуште чекаме информација. Што ја добијам, веднаш ќе ја објавам :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom