Возраст за прв сексуален однос

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување

љубов,секс,петинг.

• Вкупно гласачи
    109
Anonymus1 напиша:
toa treba da se napravi koga site kje smetaat deka se podgotveni za toa no ne treba da se cheka premnogu bidejkji kolku pokasno tolku pobolno no ne treba da bide na 13 da recheme mislam deka idealna vozrast e posle pubertetot odnosno 17-18 kaj zhenskite

а куде мушки

Абе дур си помал некои реботи треба само сам да ги работиш. Има време кога да те работи друг, или да работиш друг.

18!

:sekss: Епа , пред се зависи каков е персоналитетот на персоната , али според мене , 18 е идеална година за првиот сексуален однос , а + некои и после тоа не се спремни , некои пред тоа.Мислам дека 18 е совршено бидејќи ако го направиш тоа со личност која ја сакаш и притоа ќе имаш со што да си го одбележиш полнолетството и ќе можеш да бидеш горд затоа што си чекал и било прекрасно!Прераните сексуални односи , оставаат последици на психата и тоа е нешто што ќе те следи цел живот!

17ka e idealna godina za "klec klec"...Vozbudata e pogolema:sekss:

Па што знам....16-17 е супер...
Иначе денес границата е од 13-14...

a jas vikam dodeka ne se sozree kako sto treba ...20 godini...

Кога ке му/и дојде,тогаш е на таман возраст за сексуални односи, ама нема смисла да е под 16 год.Педофилија...

strumics напиша:
Кога ке му/и дојде,тогаш е на таман возраст за сексуални односи, ама нема смисла да е под 16 год.Педофилија...

Педофилија?
Па сигурно ќе легне со некој колку неа или 2-3 год постар...значи малолетен

16 год не е и толку рано, спрема мене граница 15 мин 14...
Педофилија е веке од 10 надолу (барем по мое :))

Mislam deka e premnogu rano na 14 godisna vozrast da se zapocne so sexsualni odnosi.Pa ponatamu so ke pravat,ke im stane dosadno;))haha!
Mislam deka treba nekade okolu 18,19 godisna vozdrast,mada i togas e rano pred se ja sum za gubenje nevinost na prva bracna nok:)))hahaha!!

16-17 tuka nekade...t.e. koj koga se cuvstvuva podgovtven za taa rabota...se zavisi do licnosta.:icon_lol:

ThA-BiTcH напиша:
Па што знам....16-17 е супер...
Иначе денес границата е од 13-14...

:ija: :ija: :ija: 13? Јас исто како тебе мислам 16-17-18, таа возраст е најдобра, но се разбира не по секоја цена да се има сексуален однос. кога ќе почувствуваш дека треба, тогаш но никако под 14 год. според мене.

zavisi od licnosta kakva e i koga e spremena da go prevzeme toj golem cekor,odredena vozrast nema,sepak ne e dobro do 15god:sekss:

Штом има чувства, а се распупува девојката, се чувствуват подготвени, тогаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom