- Член од
- 25 јуни 2011
- Мислења
- 100
- Поени од реакции
- 15
ако не е посилен од 20KW мислам
ok fala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако не е посилен од 20KW мислам
Во глобала можи сите... никој не ја гледа таа ставкаако не е посилен од 20KW мислам
тест од 15 прашањаabe luge da ve prasam za prva pomos sto se polaga kako ide toa???
a ima nesto predavanje (nesto kako praksa) ili samo test resavas??? ako e samo test ti davaat li nekoj materijal za da ucis???тест од 15 прашања. Со 6 грешни, паѓаш. Едно паѓање = 600 денари
ти поможив?
a ima nesto predavanje (nesto kako praksa) ili samo test resavas??? ako e samo test ti davaat li nekoj materijal za da ucis???
ok fala.ne e za lesno ili tesko nego ne me biva za "doktor"...има. Еден ден одиш на предавање. Вториот ден, 1 час и 15 минути имаш предавање и практична настава и 45 минутен тест. А за учење даваат книга за тебе (без пари е не се секирај) Лесно е па ти, не бери гајле
![]()
Недај Боже да дојди редот на некој животот да му зависи од некој возач (има и возачи кои знаат да поможат)ok fala.ne e za lesno ili tesko nego ne me biva za "doktor"...
Со извинение до циганите, ама само они можат да паднат на прва помошok fala.ne e za lesno ili tesko nego ne me biva za "doktor"...
Не бе, немора да значиСо извинение до циганите, ама само они можат да паднат на прва помош
Па сеа глеј си...
Или има цигански корени, или е глуп ебагоНе бе, немора да значи. Јас кога полагав, имаше еден хирург( по професија) и тој полагаше, па падна со 7 грешни. Еј замисли ДОКТОР ДА ПАДНИ НА ПРВА ПОМОШ!
НЕКА ОДИ НЕКА СЕ ОТЕПА ПОАРНО !