- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 46.061
- Поени од реакции
- 86.493
Можеби се обиделе да избегаат крадците на Косово.![]()
Ааа не.
Ти значи инсинуираш дека се Албанци! Како не ти е срам! Од кај знаеш, ти беше таму?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеби се обиделе да избегаат крадците на Косово.![]()
Криминал има во цел свет, незнам каде е проблемот...
Туку сега е полицијата на потег...
Веднаш комуњарите се нафрлија како хиени со прикриени подмолни изјави кои индиректно ни даваат до знаење демек за грабежот е виновна сегашнава власт.:pos2: Навистина бедно. Нивната квазитеорија е дека немало вооружени грабежи пред 15 години кога СДС биле на власт, сега новава власт ги донела :pos2:
Ааа не.
Ти значи инсинуираш дека се Албанци! Како не ти е срам! Од кај знаеш, ти беше таму?
ај вака...од агенција МИА сеа ми кажуваат дека било рафално пукање ,двајца се фатени ,другите се избегани накај косово ,колата ја нашле кај стенковец , едниот полицаец изрешетан среќа е жив....
лошоооооо , не е сигурен чоек ни да шета по улица ...
ееееее златен комунизам....
ај вака...од агенција МИА сеа ми кажуваат дека било рафално пукање ,двајца се фатени ,другите се избегани накај косово ,колата ја нашле кај стенковец , едниот полицаец изрешетан среќа е жив....
лошоооооо , не е сигурен чоек ни да шета по улица ...
ееееее златен комунизам....
Не ја политизирај темата ќе бидеш баниран...
Две години...
Лажат дека избегале на Косово, нема шанси. Косово ни е најголемиот пријател и стратешки партнер!
:pos2::pos2:
значи не смеат да бегаат натаму а? :pos2:
Лажат дека избегале на Косово, нема шанси. Косово ни е најголемиот пријател и стратешки партнер!
Добро штом ти така мислеш,нека биде така но само во твојот ум,јас не те рабирам извини ми.
И по партиска и по верска и по национална определеност тие се криминалци! Крадци, убијци и ништо повеќе!