Вонземјани, НЛО...

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.736 79,0%
  • Не

Гласови: 461 21,0%

• Вкупно гласачи
    2.197
Јас, искрено, мислам дека има вонземјани.
Али дека некој вселенски брод во македонија дошол, е тоа не верувам.
Јас мислам вака. Од 1960-70 година почнаа ова Холивудов да прави филмови со вонземјани, и од тогаш “магично“ сите почнаа да гледаат НЛО и вонземјани...
Случајност? I think not.
Ама како и да е, знам дека оние кои тврдат дека виделе вонземјани и НЛО, сите лажат, дури и да е малку.
Не велам дека до сеа не не посетиле овие “човечиња“, ама Македонија баш не е некое место за посетување.
Оти у Грција нема вакви НЛО?

Јас мислам вака. Од 1960-70 година почнаа ова Холивудов да прави филмови со вонземјани, и од тогаш “магично“ сите почнаа да гледаат НЛО и вонземјани...
Случајност? I think not.
Ама како и да е, знам дека оние кои тврдат дека виделе вонземјани и НЛО, сите лажат, дури и да е малку.
Не велам дека до сеа не не посетиле овие “човечиња“, ама Македонија баш не е некое место за посетување.
Друго е нешто да мислиш, а друго е тоа што го мислиш да ти е основано со факти. Ќе дадам еден пример, можеш да продолжиш да истражуваш. Всушност, во поново време, поголема работа што се случила на ова поле е исчезнување на многу домашни животни во С.Америка... Нешто што сите уфолози го знаат. Прогуглај.

27.09.2012 23:50 Битола. Собрани друштво си седиме си муабетиме и наеднаш гледаме над нас објект, светлосни точки во облик на тријаголник, се движеше премногу бавно и беше премногу ниско, прво шо ме зачуди беше то шо не се слушаше никаков звук а беше премногу ниско можеби 150-200 метри не знам, океј реков но се додека не видов како тие светлосни точки како се оделват сите од тријаголникот и со зголемена брзина од претходната(кога беа споени во тријаголник) продолжват во исиот правец се движеа кон северозапад иначе се замислив ако е нло што би било повод за таму да врват и прво нешто шо поврзав е Храмот „Собор на сите македонски светители“ кој е во изградба и ке биди како шо знам најголем на бакланот или нз да не грешам. Го поврзав со то бидејки се разделија светлосните точки од форма на тријаголник баш кога беа над тој дел. Изгледаше баш вака како на сликата. Ако некој видел нешто слично нека сподели.
1535654_792473070770285_1282028014_n.jpg
Фамозните феникс лајтс.
Имав прилика да ги набљудувам неколку вечери по ред пред 2 години во Истанбул. Местото од каде што се појавуваа не беше планина да мислам дека е некој репетитор или што ти ја знам, џиновска антена што мења формација на светла, него беше отворено море.
Летно време, јуни месец, јас на тераса блеам низ тоа милионите светла кога одеднаш се појавува чудово.
И така вечер за вечер. Луѓево нормално дека првиот пат не ми веруваа, но и тие го сменија мислењето од кога видоа.
Не знам што да искоментирам на ова. Сум го видел, да и толку.

Случајност? I think not.
Од каде заклучи дека во Грција нема НЛО? Тие имаат повеќе снимки и од нас. Немора да значи дека се вистински.
Повели веб страна и увери се.

Бил Клинтон ја насмеа Америка: Не би ме изненадило доколку не посетат вонземјани
tocka-123257.jpg

Иако не сакаше да каже дали неговата сопруга ќе се кандидира за претседател на САД, Бил Клинтон ги насмеа гледачите со својте изјави.

Гостин во вчерашното издание на шоуто 'Jimmy Kimmel live' беше поранешниот претседател на САД, Бил Клинтон. Додека го избегнуваше одговорот на прашањето дали неговата сопруга ќе се кандидира на следните претседателски избори, навистина успешно ги насмеа водителот и публиката.

Изјави дека ги побарал сите документи за Зоната 51 за да се увери дека под земјата не лежи закопан вонземјанин. А доколку дојде до средба со друг вид, бившиот претседател се надева дека тоа би можело да биде решение за мир во светот.

“Не би ме изненадило доколку еден ден не посетат, но се надевам дека нема да дојде до конфликт како тој во филмот “Ден на независноста”. Можеби тоа е единствен начин овој поделен свет да се помири. Кога би дошле тие, разликите меѓу луѓето би изгледале помали.”, кажа Клинтон.

Бившот претседател кој стана веган, му призна на водителот дека му недостига сирењето.

Погледнете го неговото гостување.

isprekinata4-700.jpg

http://tocka.com.mk/1/123257/bil-kl...i-me-iznenadilo-dokolku-ne-posetat-vonzemjani

Последно уредено од модератор:
Sakam da se nadovrzam na temata pogore neznam koj ima iskomentirano ima napisano guglaj, ne e rabotata samo da guglash i po internetot ima 100000 razni prikazni za marsovcite, no moe mislenje e deka postojat i mislam deka nema da se pojavat se duri postoi naseto covestvo, a i dokolku postojat veruvajte deka se ponapred od nas edno 100-200 godini, pozdrav :)

Sakam da se nadovrzam na temata pogore neznam koj ima iskomentirano ima napisano guglaj, ne e rabotata samo da guglash i po internetot ima 100000 razni prikazni za marsovcite, no moe mislenje e deka postojat i mislam deka nema da se pojavat se duri postoi naseto covestvo, a i dokolku postojat veruvajte deka se ponapred od nas edno 100-200 godini, pozdrav :)

А зошто да не се појават?

па и некој да нашише дека видел вознемјани ќе го направат или будала или ловец на слава.

проблем е што за нас доказ дека тие постојат е да слетаат или на плоштад во некоја метропола или да слетаат во белата куќа.друго не прифаќаме

da ima pred malku mi pobara upaljac sakase puro da zapali..........?

А Вонземјани се викаат луѓе што живеат некаде на друга планета...
Верувам дека постојат некаде луѓе исто како што постоиме и ние :вонзем:

Баш вчера видов некои срања на небо кои не изгледаат земјански.
Изгледаше вака: Како оган , односно како свеќа на балон, во форма на звезда. Од почетокот голема форма и како што повеќе се издигаше над Земјата стануваше се помало , се додека не исчезнуваа или стануваа индентични како звездите.
Прво се издигнаа две, после некое време уште едно.. се додека не имаа некоја симентричност и исчезнаа. Можеби е некоја фора, можеби е нло, али како и да е НЛО постои уште пред да постои човекот, тука. И има факти и докази за тоа, само многу од нив се скриени.
Досиејата на ФБИ книгата има мошне многу информации околу оваа тематика и делува вистинито зашто има факти и докази позади тоа.

Не знам дали е за тука, ама ете го:
ФОТО: Се појавија мистериозни кругови во Јадранско море
Четврток, 15 Мај 2014 11:14

Сме виделе слики од кругови во житни полиња, на планини, па дури и на пустини, но сега се појавија кругови во море. И тоа во Јадранското море!
jadranska500.jpg

По брегот на Долгиот остров во Хрватска настанале овие 28 кругови, а за сега не се знае зошто и како се појавиле.

jadraansko500.jpg

-Круговите се еднакво оддалечени од брегот, еднакво оддалечени еден од друг на растојание од 300 метри, и сите се со пречник од 50 метри. Тоа е интересно. Прво мислевме дека е грешка на снимките, но нуркавме и увидовме дека круговите се совршени, вели биологот Мосор Прван.

Кој, како, што, зошто – се само некои од прашањата, кои засега се вртат во круг и треба да се одговорат.

-Прво мислевме дека можеби е војската, можеби некој ловел со динамит, или пак дека станува збор за нафтени истражувања, но во разговорите со колегите, кои се занимават со експлозив дознавме дека толку совршени кругови не може да настанат од динамит, особено, со пречник од 50 метри повеќе од 20 метри под површината, додал Прван.

За појавата на круговите во Јадранското море било разговарано и во Институтот за геофизика во Загреб, каде на крај се утврдило дека круговите не се настанати ниту од нафтени истражувања, бидејќи нивната методологија не оди хоризонтално, туку вертикално крај брегот.

Се очекува да се направат уште бројни научни истражувања за мистериозните кругови во Јадранското море, во кои би се вклучиле видни и докажани научници.

Сега на квизот „Се или нешто“ што во моментов се емитува на Сител телевизија, учесникот во квизот ја раскажа својата блиска средба со 2 вонземјани.
Случкава била во 83 година ми се чини дека кажа, во Скопје (Усје).

Сега на квизот „Се или нешто“ што во моментов се емитува на Сител телевизија, учесникот во квизот ја раскажа својата блиска средба со 2 вонземјани.
Случкава била во 83 година ми се чини дека кажа, во Скопје (Усје).
Знаеш и самата какви чакнати идат по квизовиве. Ако разбереш нешто дај пиши што кажал, да не вртам по канали сега. :)

Знаеш и самата какви чакнати идат по квизовиве. Ако разбереш нешто дај пиши што кажал, да не вртам по канали сега. :)
Па постар човек беше, и прилично сериозен.

Раскажа дека имал блиска средба со 2 мали вонземјани, ми се чини дека кажа околу 30 цм. високи биле.
Прво кога ги забележал, бил на поголема далечина, околу 300 метри, и прво слушнал некој звук, и видел некоја светлина и некоја форма како облаче.
Од таа форма на облаче, видел во далечина како се спуштиле 2 објекти, во форма на балони ... буквално како падобранци се спуштале надолу.
И тогаш човеков тргнал во тој правец каде што се спуштиле за да види одблиску што се случува.
Кога стигнал, видел вода која што почнала да се бранува, и во водата почнале да се прават форми како кога ќе фрлиш камен, значи кругови самата вода си правела, и почнала да клокоти како да зоврива, и пареа да се крева, и позади пареата излегле 2 мали вонземани кои што биле во тие објекти во форма на балон (истите со кои се спуштиле нели) и летнале во друг правец.

Вака накратко изгледаше случката што ја раскажа човекот.
Дајте некој што користи Макс ТВ нека ја премота емисијата, нека го сними тој дел од емисијата кога човекот раскажува за средбата со вонземјаните, и нека ја постави снимката на форумов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom