Вонземјани, НЛО...

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.736 79,0%
  • Не

Гласови: 461 21,0%

• Вкупно гласачи
    2.197
Јас кога имав пет години татко ми ме прати да земам нешто од првиот спрат (затоа што живеам на вториот). кога слегував по надворешните скали видов нешто што ми го одзеде здивот и изгледаше некако вака... (претерано ме преплаши, цела ноќ не можев да заспијам...) се што на сликава е жолто трепкаше. Не барајте голем квалитет бидеќи ова го правев во рок од 5 минути на paint.;)

исто такво и јас видов зад куќа кај мене беше големо и жолто светеше, поголемо од месечината и не даваше никаков звук нешто слично на ова
0.jpg

Не ни знаев дека има толку случаи со UFO триаголник, истата вечер заминав дома и на гугл напишав triangle ufo и ми излегоа премногу случаи и од тогаш НИКОЈ неможе да ме убеди дека сум видел авион или друго познато летало на човештвото !

И јас сум од Прилеп, движеше моево и беше 2 пати поголемо од месечината, ако беше авион немаше шанси да не испушти звуци
Моето беше колку месечината отприлика, но времето беше облачно, значи беше под облаците. Мое мислење оттогаш е дека вонземјаните дефинитивно постојат, никој не може да ме премисли.

I toa jas shto go vidov izgledase kako da gori, no stoese v mesto. Vo prilep bese
И јас сум од Прилеп, движеше моево и беше 2 пати поголемо од месечината, ако беше авион немаше шанси да не испушти звуци
Ја не сум одПрилеп така да не сум видел ништо.

Божино, turvior, Windfucker, што не кажувате вакви работи?

Ја не сум одПрилеп така да не сум видел ништо.

Божино, turvior, Windfucker, што не кажувате вакви работи?

Имам видено за 11 Октомври вечерта кога го испивме ликерот Крушковац од кај еден другар нешто слично.

Инаку кога сме на темава не знам дали некој гледа Ancient Alians, во една епизода од нив се објаснува дека локалните жители во Перу мислам беше гаеле култеви кон древните вонземјани и најчесто ги правеле според нивните ликови.
На врвовите на селечка планина го има токму ова здание кое наликува на женски лик и датира многу одамна.
А дали знаеш што има веднаш над ова здание на околу 50тина метри нагоре?

Факинг рудник за ураниум!!! Коинциденција, случајност? Мај ес!! Ха, ако има некое место каде што ги полнеле бродовите со енергија, тоа би било најидеално.

Karpa-moma-PP.jpg

Не сум голем фан на статуиве пошто не разбрав зошто онаа статуата имаше четири прста. Туку кога сме тука, не разбирам зошто напредна цивилизација би делкала нешто од камен. Зошто да речеме фино лепо не оставиле еден метален споменик пред 3-4000 години. Или пластика.

Не сум голем фан на статуиве пошто не разбрав зошто онаа статуата имаше четири прста. Туку кога сме тука, не разбирам зошто напредна цивилизација би делкала нешто од камен. Зошто да речеме фино лепо не оставиле еден метален споменик пред 3-4000 години. Или пластика.
Па напредна цивилизација не значи по дефолт имање пластика.
Друго, каменот е многу по траен, да не речам, вечен. Со милениуми.
Моја претпоставка.

Грешно разбираш, тие не делкале камења туку нашиве предци делкале нивни ликови од причина што гаеле култ кон древните вонземјани како кон богови оти имале напредна технологија.
Овие само тука слетувале, полнеле бензин и заминувале на друго место.

П.С Погоре има уште еден камен кој личи на џиновска желка или пак вселенски брод.

Verdict, Теодор006 и двајцата си имате по едно а? Пошто муабетот моево вака-моево така. Од кај знајте дека не се од некој друг, одма си ги присвоивте мајката :D
Еден постар роднина од источна македонија пред некој ден велеше: - "и јас бев арамија на времето ама на прилепчани им пуштам рака" ...

Verdict, Теодор006 и двајцата си имате по едно а? Пошто муабетот моево вака-моево така. Од кај знајте дека не се од некој друг, одма си ги присвоивте мајката :D...

"Вонземјанин за секое дете" - најновиот проект на прилепската локална самоуправа, реализиран во соработка со Прилепска пивара.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom