Вонземјани, НЛО...

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.736 79,0%
  • Не

Гласови: 461 21,0%

• Вкупно гласачи
    2.197
Abe se e mozno od kade da znajme tocno dali postoat toa treba nogu da se istrazuva ne sme ni sami na via univerzum moze ima i nekoi drugi civilizacii porazvieni odnas ili ponerazvieni na toa prasanje seuste nemoze da se odgovore iako jas mislam deka postojat

nasa-fatila-vonzemjanec-02.jpg

Јас мислам дека постојат вонземјани...А оваа слика не ми изгледа како фотомонтажа.:toe::toe::toe:

znaete li kolku dokazi postojat za NLO vonzemjani i slicno ama tie sto znaat so sigurnost ne smeat da kazat oti na planetava zemja ke nastane XAOC...

sweden2005alien2.jpg

alienlondon2.jpg

alienlondon3.jpg

Можно е и да постојат. И тие се обидуваат нас да не проучуваат.:helou:

Според мене не постојат...зошто ако постојат,нема на Марс,Јупитер,Сатурн,Нептун и тн. и тн....сеа сите ќе ми речите дека нема услови за живот таму....а кој рече дека за да има живот.треба да има услови како на земјава,од -50 до +50???Тоа се вика адаптација....оти да нема живот на -200 до +200???Едноставно ние сме се адаптирале на овие температури,ај да видам нека насади некој банани на сибир,ке успеат?Нормално дека не,тие се адаптирале на 30 40 степени да живеат пр.Тогаш оти нема на другиве планети живот,оти таму да нема адаптацијата на +200 до -200 пример....

можеби ги има можеби не
ама кој вонземјан би сакал да се дружи со лугето

тоа ти е исто да македонец биде најдобар другар со грк

прво лугето се агресивни све се тепаат мрзат цело време војни силување све шо е убаво, тепање све што е послабо

боље ке идат да се самоубијат него со лугето да се дружат

А ако се погодат некои вонземјани како шкотите на пример :toe:

сеа верувате или не :vozbud::salut:

Ова е една од подобрите монтажи...доказ дека е монтажа гледај внимателно во палмите,че видидиш дека сите се ПОТПОЛНО исти!!!

Сума сумарум,пак не верувам:baeh:

Според мене не постојат...зошто ако постојат,нема на Марс,Јупитер,Сатурн,Нептун и тн. и тн....сеа сите ќе ми речите дека нема услови за живот таму....а кој рече дека за да има живот.треба да има услови како на земјава,од -50 до +50???Тоа се вика адаптација....оти да нема живот на -200 до +200???Едноставно ние сме се адаптирале на овие температури,ај да видам нека насади некој банани на сибир,ке успеат?Нормално дека не,тие се адаптирале на 30 40 степени да живеат пр.Тогаш оти нема на другиве планети живот,оти таму да нема адаптацијата на +200 до -200 пример....

Чоек да до негде држи вода тоа. Ама било какво растение што сака нека е не може на +200 -200 степени да издржи. Не е се црно и бело толку едноставно да звучо о да тврдиме на тоа. Еве има некои планети што ќе ги најдеш дека се потполно облеани со течна лава. Сеа на таа планета очекуваш живот? Како може да има живот ако се гори или е смрзнато.

Да дефинитивно постојат вонземјани и НЛО. Имам искуство еднаш кога седевме покрај Вардари јас и мои 2ца другари го приметивме.
Беше баш како што се опишува по книгите, во разни бои. Јас помислив дека прво халуцинирам, ама после и другариве се јавија дека видоа.
Баш пред некое време ја читав една книга Најголемите Светски Мистерии и ме заинтригира за НЛО и има премногу факти и сведоци за нив.

Да дефинитивно постојат вонземјани и НЛО. Имам искуство еднаш кога седевме покрај Вардари јас и мои 2ца другари го приметивме.
Беше баш како што се опишува по книгите, во разни бои. Јас помислив дека прво халуцинирам, ама после и другариве се јавија дека видоа.
Баш пред некое време ја читав една книга Најголемите Светски Мистерии и ме заинтригира за НЛО и има премногу факти и сведоци за нив.

абе и јас бев на вардар тогаш на тој ден

ги видов еј

бродовите им беа у облик на банани
се зачудив просто:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom