Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ок мене поентата ми беше дека луѓето замислата у врска со вонземјаните ја вадат оттаму и затоа понекогаш може и да претераат...
јас мислам дека дефинитивно постојат вонземјани. англија ги објави податоците за вонземјаните и испадна дека англија е многу често посетувана од нив.
За 3 дена двапати во Англија е објавено дека луѓе виделе НЛО.
BTW слушнав на вести пред некое време дека Англија ќе ги објави архивите за НЛО и кажаа дека ќе можат да се слегнат од интернет без пари. Знае некој од каде може да ги слегнам?
Имаше негде записи дека Никола Тесла разменувал сигнали со вселенската интелигенција.![]()
Можеби во некоја лектираToxic Boy напиша:знам за тоа и јас имав слушнато некаде ама незнам каде.
Можеби во некоја лектираЧудо нешто е тоа како човечката фантазија работи, ако не може да си објасни нешто све само летечки чинии и вонземјани се криви.
Само како пример: Пилотите на Англија во втората светска војна за сите дефекти што не можеле да си ги објаснат ги наглавувале Гремлините, суштества кои не постојат![]()
хехе изгледа не, ама сепак нов член е на форумов ќе се научи не му се секирај.:pos2: