Вонземјани, НЛО...

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.736 79,0%
  • Не

Гласови: 461 21,0%

• Вкупно гласачи
    2.197
Според мене постојат, но не во форма која може да си ја замисли човекот.

tuka podrzuvam,tie bi trebalo da se sustestva koi nastanale spored drugi uslovi, mnogu porazlicni od nasite,pa spored toa ne bi trebalo voopsto da ne nalikuvaat na nas ili na nesto sto sme videle.Mislam deka postojat,a toa dali se inteligentni i dali ne posetuvaat so nivnite letecki cinii...hmm...tuka sum vozdrzana,iako ne veruvam mn vo toa.:toe:

АБе ако гледавте Миленко ке видевте дека појстојат.....снимки од НАСА објавени имаше.Чоекот шо ги дал во јавноста сега е мртов :)

Јас Гледав.Најмногу ме зачуди што рече дека од ТАЈНИ БАЗИ во АМЕРИКА
Со некој ЛАСЕРСКИ оружја ги бркаат НЛО-ата од Земјата.Имаше баш и снимка од некој сателит како НЛО бега од некоја светлина испратена од Земјата

Да, постојат секако, се сложувам со некои од вас, постојат во форма во која ни човекот не може да ги замисли.

Абе можда на нив не им ги треба нашите услови за живот, не им треба вода и кислород. Човештвото уште ништо не знае. Само претпоставки и претпоставки..
И не верувам дека некогаш ќе се дознае вистината.

Ред како што прочита погоре може има луѓе што ја знаат вистината и многу повеќе од тоа.

Јас верува дека постои. Ако се оди веќе на она раѓањето на Исус и се верува во тоа ете дека е Господов син тогаш треба да се запрашаме како тоа била забременета Марија? Значи таа сила мора да дошла надвор од земјата. Ангелите се само еден вид на тие наши посетители кои доаѓале на земјата.Нели тој што не створил мора да доаѓа и да види како се развива неговото створение.

Има луѓе што ја знаат вистината а тоа се оние кои работат во НАСА и кои се заколнати да не изнесуваат никакви информации(или следува убиство на нивните фамилии и најблиски).

Има луѓе што ја знаат вистината а тоа се оние кои работат во НАСА и кои се заколнати да не изнесуваат никакви информации(или следува убиство на нивните фамилии и најблиски).
Да, а шо си мислиш досега не му светнало на некој, преку к** ако ми ги отепаат сите ама важно е светот да ја знае вистината. Немој вака =)
NASA гарант има од оние од MIB "neuralizer" =)
flash.jpg

We'll never find out the truth.

Ред како што прочита погоре може има луѓе што ја знаат вистината и многу повеќе од тоа.
Ама МОЖДА ИМА. : ) )
А што ако нема?
Не верувам дека има, сепак.
Абе ви велам, слабо е развиено човештвото за вакви работи, иако ние мислиме дека многу е развиено со компјутериве.
Слаби сме, слаби.
Можда пак вонземјаните знаат дека ние постоиме. Можда се невидливи.
Ништо не е исклучено бе..

Oд кај знаеш дека не се појавени? :)

Па, во јавноста стварно кружат многу фотографии и снимки , ама како да се верува во нив, кога и покрај тоа што изгледаат толку уверливи и вистинити сите знаеме и познато ни е шо прави монтажата на денешницава....
Сепак, имаше баш гледав на Канал 5 од поодамна, Миленко имаше една многу интересна тема за ова во неговата емисија и стварно прикажа доста интересни слики и видео снимки кои изгледаа доста уверливо,а исто така и прикажа неколку снимки на кои зборуваа луѓе за тоа како снимиле НЛО, ама во овој случај не беа обични граѓани туку пилоти во воената армија, само не ми текнува од каде беа ,ама се мислам од Мексико...
Исто така беше прикажана и снимка во која се зборуваше дека првиот контакт на НЛО со човекот бил за време на втората светска војна... во видеото јасно можеше да се види како припадниците на американската армија пукаат во воздухот притоа користејќи тешка противвоздушна артилерија, и додека сите се прашувале по кого се пука на видеото сепак јасно се гледаат неколку НЛО летала кои всушност се целта на американските војници....

Има како шо кажав многу докази за постоење на НЛО, исто така се тврди и дека НАСА држи во тајност многу работи кои треба да бидат откриени....

Сигурен сум дека постојат.. Галаксијата е нема крај.. Не е чудо да постојат..

Па нормално, чудо ќе е да не постојат. : )

Ама ја си мислам дека се многу поразвиени од нас. Мислам психички.
Нешто ми вели така, па сега не знам...

Си мислам на борба: Човек-НЛО, додека вие си мислите на борба: ВМРО-СДСМ. :)

Сепак ни моево мислење не е докажано. Се уште не може да дознаеме ни дали постојат НЛО, многу сме слаби...мислам човештвото уште не е многу развиено. :)

Сигурно има вонземјани.. Сигурен сум дека надвор од сончевиот систем постојат уште 100000 планети, па сигурно има живот на некоја од нив

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom