Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сметам дека голем дел од настаните споменати во античките кои
Дел од човековите гени немаат еволутивна патека, а влијанието на средината врз формирањето на белата, црната и жолтата човекова раса, според мене, е преувеличено. Дали се меѓу нас, играјќи улога во корист на својата цивилизација, подготвувајќи го човекот како инструмент за водење идни меѓупланетарни војни...? Според мене, сосема можно.
I jas imam primeto nesto slicno kako toa sto go opisuvas i mislam deka ne e satelit ako podolgo vreme go posmatras e dosta interesno najdobro se gleda koga neboto e cistoМи го зеде зборот од уста....И јас сакав да прокоментирам за тоа....Еве веќе има 2 месеца откако го видов...Па се чудам што може тоа да биде??? НЛО?? Нема шанса!!! Ама пак....Досега не е откриена ѕвезда која ги менува боите....Ако некој има представа што може да биде тоа чудо нека каже....![]()
Satelit, satelit...вака.. Јас сум од Битола и еднаш седевме во малата и гледаме на небото точка голема така се движеше левоо па десно сите се чудиме шое и наеднаш светна зелено и го снима и од тогаш сватив дека има некои вонземјани кои не посетуваат а не ни наштетуаат мислам дека не штитат можеби...![]()