Водици - Скопје 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Врска немам кој е тој пеер. Сериозен сум! :)

Имаше функција во владата на ВМРО во времето на Љубчо, милион функции имал досега, адвокат мислам му е привчна, бизнисмен, мислам дека имаше некоја висока улога и во некоја од банкиве, со други зборови може 5000000 мерцедеси да купи како тој на сликата :icon_mrgr:
--- надополнето: 19 јануари 2014 во 14:54 ---
Абе овој што го фатил крстов во Скопје, трет пат му било. И во 2012 го фатил :facepalm:

Нели беше тој Станинов обвинуван и осудуван претходно, а освен тоа мислев дека е од старата Љубчова гарда, нели тие се исчистени од партијата денес?

1520618_502998283152276_958809542_n.jpg

Нели беше тој Станинов обвинуван и осудуван претходно, а освен тоа мислев дека е од старата Љубчова гарда, нели тие се исчистени од партијата денес?
беше во матни води точно, но нема мерцедеси без матни работи во државава, плус парите сигурно нема да ги вратат :icon_lol:

не знам како скокаат во Вардаров бе, другар скокна пред 4 години, две недели викаше осеќал некој метален вкус во устата после денов :oops:

Следната година ја ќе одам у Тетово да рипам по крст. Кај е у детски базен, па и конкуренцијата ми се тројца :D

А у Свети Николе најјако фрлањето :D

У Штип типчето кај го украде крстот , па се караше со попот дека е негов :D

Ти ебам новоселската сељачана !

Следната година ја ќе одам у Тетово да рипам по крст. Кај е у детски базен, па и конкуренцијата ми се тројца :D

Аха смееш да припариш, се знае кој ќе го фати у Тетово.
Исто ко у Охрид шо се знае кој ќе го фати секоја година :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom