Водици - Скопје 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Попот изјави дека ќе пријавува кражба на крст во полиција, го знаат типчето шо го украде.

Триесетиедногодишната Борислава Васкова го фати Светиот крст во водите на реката Брегалница во штипско Ново Село.

71375.jpg
Во реката Брегалница оваа година, чесниот крст се обидоа да го фатат околу четириесетина верници.

Среќа оваа година да го фати чесниот крст во Градскиот базаен во Штип имаше триесетиедногодишниот Методи Пеливанов.

Васкова и Пеливанов, од локалната самоуправа добија таблети, а од Црквата Библија и икона.

Попот изјави дека ќе пријавува кражба на крст во полиција, го знаат типчето шо го украде.
Нека не го враќа, нека им каже у станица дека ништо не му можат годинава пошто го има крстот.

Па нека пише овде како поминал.:X3:

Нека не го враќа, нека им каже у станица дека ништо не му можат годинава пошто го има крстот.

Па нека пише овде како поминал.:X3:

Го фатија и го вратија крстот :)

Го фатија и го вратија крстот :)
Ништо :(. А замисли сцена 2-ца џандари тргнуваат накај типов а овој го вади крстот од под пазува и испружува раката во егзорцизам стајл.

Би ми бил на второ место на плеј листа, одма после типон што пијан направил 2 собраќајки, а кога го стигнале се качил на дрво и се преправал дека е був (и им свирел на џандарите по бувовски). :pos:

Како се пењавеше тој во Штип, АМА КОЈ ГО ИЗВАДИ КРСТО ОД ВОДАТА НЕГОВ Е...
Ххахахаха која глупост, некој ќе си го фати крстот, па земи претепај го пред да излезе од вода и твој е.
Морале во полиција да пријават за да го врати крстот:pos:

последниве 3-4 поста се :pos: ама после три секунди те фаќа срам зашто се смееш на такви работи оти се за плачење :facepalm:

последниве 3-4 поста се :pos: ама после три секунди те фаќа срам зашто се смееш на такви работи оти се за плачење :facepalm:

Мене да ти кажам не ме фаќа срам, туку напротив дури помалце и уживам кога ги гледам овие работи, кога гледам со каква стока ја делам државата. Некако ме прави да се осеќам подобро и да сум благодарен што не спаѓав во ваквиот слој на општеството.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom