Воаjеризам

• Креатор на темата Креатор на темата ada
  • Време на започнување Време на започнување
еве и ја не ги гледам, а воедно и сум хејтер на форум и во живо и ги мразам...ама нели, се е релативно :)
сум ја гледал оваа велики брат серијава 2-3 пати, еден од тие 3 пати ми бил интересен и ми го пополнил времето убаво...
можеби се ретардирани,но не во апсолутност, се е релативно :)
Да, да се е релативно, знам...
Ама јас лично не би седнала да гледам таков вид на серии или што и да се.
А мислам и дека генерално земено се многу ретардирани.
Подобро би гледала филм или некој друг вид на емисија што ке ми го пополни времето.
Во краен случај ако имам некој воајерски порив би го ѕиркала комшијата, барем ке бидам сигурна дека не се фолира за да профитира и дека нема да има местенки во тоа што ке го гледам.

не може да се обработува општествен воајеризам не само преку емисии туку преку бутање нос у туѓи животи

No shit! :O

Членот шо го цитирав очигледно сакаше да се прави вицкаст, и очигледно јасно му е што се порничи и што ја прашувам.

Поинаку, иде оф-топик, ко тебе.
Назад на темата.

No shit! :O

Членот шо го цитирав очигледно сакаше да се прави вицкаст, и очигледно јасно му е што се порничи и што ја прашувам.

Поинаку, иде оф-топик, ко тебе.
Назад на темата.
не се оденсуваше на членот туку прашав зошто не се прошири проблематиката на општествено ниво не се само емисиите туку у тетките стринките кои зјапаат секој ден низ прозорец да видат што се случува
Зарем тоа не е воајеризам О.о

не се оденсуваше на членот туку прашав зошто не се прошири проблематиката на општествено ниво не се само емисиите туку у тетките стринките кои зјапаат секој ден низ прозорец да видат што се случува
Зарем тоа не е воајеризам О.о
Не знам кој дел од уводот не е јасен.

Ај пак...Јас темава ја отворив за емисиите од тој тип и само за нив да се збори.
Крај

Патем, не реплицирај на постов.

Абе добро е да се гледа вакви емисии. Кој си задоволува ниски страсти и си дига самодоверба дека е боље од тие луѓе што ги гледа, нека му биде. Кој си има издигнато самодоверба во себе и не се мери со луѓе кои ги гледа на телевизија и нема пориви на задоволување на своите воајерски ниски страсти секако ова ке му биде одвратно што го има на телевизија и нема да го гледа. Колку повеќе гледаност толку повеќе членови на општеството спаѓаат во првата група која е спомната погоре. Добро мерило се ваквиве емисии за моралните вредности на населението, како и да е...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom