Во врска со Payza (AlertPay)

• Креатор на темата Креатор на темата CROWN
  • Време на започнување Време на започнување
И ја се мачам со верификацијата.. Може преку чек ама за нашата држава нема таква опција.. тоа ги кочи и ги уназадува payza..

Сакав да повлечам сега пари преку bank transfer али глеам има 15 $ провизија ,а ја сакав 9 долари да повлечам такада ништо од планот..

Има некој успех со овој начин на вадење пари? не кочи што неаме пејпал кај нас иначе све ќе беше полесно..

ништо не прајш со 9 долари :D 15 $ зема alertpay и банката тука зема околу 10 $ :D

Да не има некој акаунт на WebMoney да ми прати 15 $, јас ќе му пратам на Payza.

Дали знаете некоја online кладилница сто можам да ставам пари од Payza бидејки имам 7.55 долари и незнам како да ги ставам на бет365 ако ги префрлам на картица ке ми земат провизија за да ги префрлам на moneybookers ми треба минимум 10 долари. Имате ли некој предлог како да ги искористам овие пари или некоја кладилница да ги ставам.

Да не отворам тема, дали ќе се нафати некој јас да му дадам 8$ на Payza, а он да ми префли 7$ на PayPal ?

можам да ви ги земвам парите од Payza во замена за Paypal со 15% провизија ...на 10$ ви земвам 1.5 $ :)

можам да ви ги земвам парите од Payza во замена за Paypal со 15% провизија ...на 10$ ви земвам 1.5 $ :)
Може ја имам 7.45$ на Payza може да мни префлиш пари на Paypal но казими дали има Paypal во мк и дали ке можам јас тија пари од Paypal да ги ставам на bet365 ако е можно тоа тогаш одма да средиме

Може ја имам 7.45$ на Payza може да мни префлиш пари на Paypal но казими дали има Paypal во мк и дали ке можам јас тија пари од Paypal да ги ставам на bet365 ако е можно тоа тогаш одма да средиме

Неможеш пари од пајпал да ставаш на бет365, ама од Скрил можеш.

А има ли некој да му дадам јас 7.45$ на Payza тој на Скрил да ми пушти 5 евра.

Здраво
Повлеков 146 долари од Payza во мкд преку By Bank Wire во тутунска банка. Кога појдов да ги подигнам парите ми кажаја дека 50 Долари задрзала некоја си банка . Дали и на вас истото ви се има случено ?

Благодарам

Јас имам повлечено 211 долари во јануари а платив околу 11 долари провизија за банките од кои поголем дел на двете банки (љубљанска и тутунска) а помал дел на англиска банка преку која беа испратени па ми останаа нешто повеќе од 200 долари, 50 долари првизија е пљачка невидена!

Јас имам повлечено 211 долари во јануари а платив околу 11 долари провизија за банките од кои поголем дел на двете банки (љубљанска и тутунска) а помал дел на англиска банка преку која беа испратени па ми останаа нешто повеќе од 200 долари, 50 долари првизија е пљачка невидена!

Кој ти кажа во која банка ти ги задрзале парите како го виде тоа ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom