Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ред Џон се отсели од планетава.Red john te sakam
A pa i za toa mi e gajleРед Џон се отсели од планетава.
Дена, тој Ред Ѓон е импотентен....едино објаснување е за тоа како останал рамнодушен на таква лепота и невиност како твојата.A pa i za toa mi e gajle![]()
Aman vo 21 vek mislish deka devojkata razmisluva za nekoj bivsh ako e srekna so toj sto e vo momentot.Nevinosta ne vi garantira deka devojkata ke ve saka I ke bide so vas do krajot na zivotot ako ne I e ubavo.Bez razlika dali e nevina Ili ne, taa znae sto I odgovara a sto ne vo sexot no I vo sekojdnevieto.Samo mladi I nesigurni mazinja se zamaraat koj e po red, kolku ja onadele,kolku zadovolstvo dozuvuvala.....Od Kaj vi se ideive, dali sami gi smisluvate Ili od doma vi gi polnat glavite.Ako ti e ubavo so nea I taa so tebe nema da razmisluvas za toa. Ne e bitno dali e nevina Ili ne. Zar seuste mislish charshavot od prva brachna nok da I go nosis na majka ti .Не можев да најдам тема за невиноста па тука ќе пишам, ако треба преместете.
Дали би биле со девојка која нее невина? Зошто не а зошто да?
Ќе речите 21век вака онака.. Али ако се работи за озб. врска тешко е да се сфати тоа ако едниот партнер е невин. Значи нее проблемот во парчето месо т.е хименот кој го нема туку во нејзината психологија и психата на тој што и ја земал невиноста. Онаа веќе нее невина психички, врз нејзината интима некој друг се задоволувал, некој друг доживувал задоволства, некој друг и ја знае интимата и некој друг се уште се присеќа и враќа мисли како ја онадел или обратно, за неа исто важи. Тоа е проблемот.
Не можев да најдам тема за невиноста па тука ќе пишам, ако треба преместете.
Дали би биле со девојка која нее невина? Зошто не а зошто да?
Ќе речите 21век вака онака.. Али ако се работи за озб. врска тешко е да се сфати тоа ако едниот партнер е невин. Значи не е проблемот во парчето месо т.е хименот кој го нема туку во нејзината психологија и психата на тој што и ја земал невиноста. Онаа веќе нее невина психички, врз нејзината интима некој друг се задоволувал, некој друг доживувал задоволства, некој друг и ја знае интимата и некој друг се уште се присеќа и враќа мисли како ја онадел или обратно, за неа исто важи. Тоа е проблемот.
Ајде кажи ти дали ќе земеш кола со помала километража или некоја со пола милион километри?Aman vo 21 vek mislish deka devojkata razmisluva za nekoj bivsh ako e srekna so toj sto e vo momentot.Nevinosta ne vi garantira deka devojkata ke ve saka I ke bide so vas do krajot na zivotot ako ne I e ubavo.Bez razlika dali e nevina Ili ne, taa znae sto I odgovara a sto ne vo sexot no I vo sekojdnevieto.Samo mladi I nesigurni mazinja se zamaraat koj e po red, kolku ja onadele,kolku zadovolstvo dozuvuvala.....Od Kaj vi se ideive, dali sami gi smisluvate Ili od doma vi gi polnat glavite.Ako ti e ubavo so nea I taa so tebe nema da razmisluvas za toa. Ne e bitno dali e nevina Ili ne. Zar seuste mislish charshavot od prva brachna nok da I go nosis na majka ti .
ако си сериозен најглуп си, и ти и овој гореАјде кажи ти дали ќе земеш кола со помала километража или некоја со пола милион километри?
Zenata ako ti e kola nemoj da se zenis.Zena e chovek a ne predmat kako kola, kuka, patiki , tochak...Ајде кажи ти дали ќе земеш кола со помала километража или некоја со пола милион километри?
Каква фрустрација осетив у коментаров, леле.Aman vo 21 vek mislish deka devojkata razmisluva za nekoj bivsh ako e srekna so toj sto e vo momentot.Nevinosta ne vi garantira deka devojkata ke ve saka I ke bide so vas do krajot na zivotot ako ne I e ubavo.Bez razlika dali e nevina Ili ne, taa znae sto I odgovara a sto ne vo sexot no I vo sekojdnevieto.Samo mladi I nesigurni mazinja se zamaraat koj e po red, kolku ja onadele,kolku zadovolstvo dozuvuvala.....Od Kaj vi se ideive, dali sami gi smisluvate Ili od doma vi gi polnat glavite.Ako ti e ubavo so nea I taa so tebe nema da razmisluvas za toa. Ne e bitno dali e nevina Ili ne. Zar seuste mislish charshavot od prva brachna nok da I go nosis na majka ti .
Тоа најглуп/а можеш да и го кажеш дома на мајкати а тука секој си има право на сопствено мислење. Не секој што размислува различно од тебе е глуп!ако си сериозен најглуп си, и ти и овој горе