Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
zeno ti mas 60 godini,a mojte potrebi se sega drugacii
i moze da gi zadovoli,nekoja devojka od 20 godini,no sepak jas te sakam.

...доста време не сум ти пишал тука моја сакана Т. ама помеѓу школо и пракса времето ми е минимално ама вај вечер најдех време да ти пишам. Пред се, Среќен 8ми Март моја сакана и да: денеска ќе правааме 7 години од ко започнааме врска. Денеска за мене би бил ден како и сите други ако не е само поради фактот шо те имам оште у еден дел од моето срце од кое никојпат не би дозволил да те снема. Секојпат ко еден дел од мене ќе осете твоето отсуство, моето срце изнудува воздишка иста како тие шо ти испушташе додека бевме задно пред 7 години. Колку посакувам барем за момент да ја осетам истата таа среќа... :(

За тебе.... Твој, И.

Кога животот ми те отргнува подалеку деновите минуваат премногу споро за разлика од кога сме заедно. А егото и болката изгледаат толку мали кога ужасно ќе ми требаш и поминувам покрај нив, а зошто?

Денес имавме некои ретардирани вежби по кривично процесно и асистентката повлече паралела со топик активен во јавноста и функционирањето на јавното обвинителство во пракса и теорија акцентирајќи тампон зона и само јас се смеев на тампон. И ми зафали некој да ме исцепа една по глава. Смеејќи. Ко еквивалент на куче да му се дереш да порасне. Те сакам. Ми фалиш.

Ajde oddeli se od mojata dusha ako mozes. Jas ne mozam. Ke me sonuvas i da ne me gledas ponekogas. Mozes da bides sreken sekoj den no koga si tazen pak go vrtis telefonot. I togash se smeeme ko ludi, jas ja premolcuvam tisinata i dalecinata.

something like this:

I hope you are doing well in your life. I do not need updates, we might go to deeper conversation, this is not for this.

I am writing because I do not need an answer from you

I am writing because I want to close the story

I am writing to you to say I am sorry and I forgive you

We were both in love

Both right and wrong

both angry and cruel

both remembering happy and sad moments

both never able to forget

Now I am done. Memories don't bring me pain any more, only nice feelings of whatever has happened, because it has happened to me and joined the line of amazing stories of my life.

Only thing I regret is losing you as a person, a friend, who was always ready to answer, empathize and listen, person who lied a lot to stay with me.

I always believed we met at a very wrong time in our lives.

This is not true, we met at the most right time as we needed each other: you were like a mirror to me, I saw my flaws, I tried to change my boundaries, I tried to be me. Thanks for this.

Let's not be sorry for loving each other at least for a moment.

Maybe we meet in next life, or maybe we did in our past lives. But for now I just want to tell you that I am sorry and I forgive you.

May nice memories enlighten your heart.

‪#‎ReaderSubmission‬ "Epilogue" by Eli Ana

(https://www.facebook.com/berlinartparasites/posts/964211763628750?fref=nf)

Кај те сонував после тоолку години, матер ти ебам. Ми го еба денот ... ти си можеби еден од најголемите порази во мојот живот :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom