Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Убаво ми е кога ме викаш мало, кога ме галиш по коса и ме бакнуваш во чело, се чувствувам толку сигурна покрај тебе :pipi:
Интересен си ми кога мислиш дека не приметувам дека го вдишуваш мојот парфем додека ме гушкаш :)
Не знам каде води ова нашево, ама јас сум тотално затрескана во тебе :$ ..и среќна сум поради тоа, убаво ми е со тебе :pipi:

Море да дае Господ од 100 лајка 98 да ти се од другарките како и досеа! И да дочекаш чичко ти да ти најде некој тежок вемеровец со аспирации за министер или некој потежок врскаџија од тебе. Ќе си одговарате дефинитивно!
Обично ми фаќаат клетвите, пааа... :pos:

Jaсно ми е дека не е до мене, со тоа понашање ако сакаш и три докторати имај, не бива човек од тебе!

Е драга, драга, ти ебем и Мајамија, и концерти и разноразни глупости али да беше денес со мене, ќе видеше колку батко ти Ивица е главен и почитуван.
Ама ако, спиј си ти уште на тоа увце ;)

Ако има нешто што те боли,
нешто што те притиска и пече,
закопај го во длабока тишина -
тишината сама ќе го рече.

Помош за тишината:

Поискрено не знам како да се изјаснам:

9403_528551717191403_2128910219_n.jpg

Za greota...
Mi se ide nekad da se ubijam poso ima lugje visoki 150, so detinjesto ponasanje, pijat sok od pomarandza u diskoteka i imaat deckovci. I mislat deka se nekoj i nesto, sto e najinteresno. Najmnogu sto mi smeta e nivnoto konstantno drzenje za raka u drustvo. Fgjgfgjh! Are u fucking kidding me? Pusti ja ! Release the hand, bitch!
Ali togas mi teknue ustvari, what the fuck smotanico edna, kaj si se nasla so ovie? I mi doagja da stanam i da si otidam od masata nivna detska i da im recam: glupi ste ko kobili i ako se drzite za raka celo vreme nema da vi se krene egoto.
Seriozno. Koe e toa ponasanje be? Ccc...
Preku k** od pokani za kafinja, za slaenje, za iskacanje. Kasni porasni. Broj mi bara, ednas ne davam, vtorpat ne davam, tretpat aj, od kurtoazija i so cel pamet se javue utredenta be. Mi se prai demek dzentlmen me casti pijacki, muabet mi prai, si se vozdrzuva od gleanje. Top se ok! Taman ke pocne da mi se zasvigjue, toj si stoi uste na predhodniot cekor. Seriozno? Da ne cekas jas da ti recam "doj baci me" glupak eden. Da ne cekas jas da te bacam? Eden so oset da se pogodese, eden asalen. I da, se pogodi, se toa. I zbori mnogu ime prasuva trista raboti i visok e i saka da me slusa dur zboram... AMA! u amerika zivee. Amerika. Tamu, preku barata. Usa. Epa CORBA!
Ne deka mi treba to settle down, nego onaka, harmless flirt and make life interesting. Da se osekja hemijata, da se potresuvam koa ke go vidam i segite da ne mu bidat glupi.
I da ne me opteretuva negovoto vrtenje po telefon, praenje 5 saati muabet po messengers, bez mnogu filozofii i prazni glupi muabeti za zivotot and shit like that. Lessons and teaching me what to do da ne mu ni doagja da kaze najveke mrzam mudreci.
Ne moze li nekoj takov da naleta a ne glupicok?

Za greota...
Mi se ide nekad da se ubijam poso ima lugje visoki 150, so detinjesto ponasanje, pijat sok od pomarandza u diskoteka i imaat deckovci. I mislat deka se nekoj i nesto, sto e najinteresno. Najmnogu sto mi smeta e nivnoto konstantno drzenje za raka u drustvo. Fgjgfgjh! Are u fucking kidding me? Pusti ja ! Release the hand, bitch!
Ali togas mi teknue ustvari, what the fuck smotanico edna, kaj si se nasla so ovie? I mi doagja da stanam i da si otidam od masata nivna detska i da im recam: glupi ste ko kobili i ako se drzite za raka celo vreme nema da vi se krene egoto.
Seriozno. Koe e toa ponasanje be? Ccc...
Preku k** od pokani za kafinja, za slaenje, za iskacanje. Kasni porasni. Broj mi bara, ednas ne davam, vtorpat ne davam, tretpat aj, od kurtoazija i so cel pamet se javue utredenta be. Mi se prai demek dzentlmen me casti pijacki, muabet mi prai, si se vozdrzuva od gleanje. Top se ok! Taman ke pocne da mi se zasvigjue, toj si stoi uste na predhodniot cekor. Seriozno? Da ne cekas jas da ti recam "doj baci me" glupak eden. Da ne cekas jas da te bacam? Eden so oset da se pogodese, eden asalen. I da, se pogodi, se toa. I zbori mnogu ime prasuva trista raboti i visok e i saka da me slusa dur zboram... AMA! u amerika zivee. Amerika. Tamu, preku barata. Usa. Epa CORBA!
Ne deka mi treba to settle down, nego onaka, harmless flirt and make life interesting. Da se osekja hemijata, da se potresuvam koa ke go vidam i segite da ne mu bidat glupi.
I da ne me opteretuva negovoto vrtenje po telefon, praenje 5 saati muabet po messengers, bez mnogu filozofii i prazni glupi muabeti za zivotot and shit like that. Lessons and teaching me what to do da ne mu ni doagja da kaze najveke mrzam mudreci.
Ne moze li nekoj takov da naleta a ne glupicok?

До латиницата е. Нормално, само на Американецот не му смета. :)

никој не победи, сите изгубија, одамна.

Не ме интересираш како дечко туку како пријател...Обичен пријател...Не можеш на никаков начин да ме освоиш а верувај дека се потрудив барем за момент да ми влезеш во мислите,да си ја замислам иднината со тебе...Мил си ми,привлечен,независен но јас не сакам женскар туку сакам личност која ке ме сака навистина,кој би се гордеел со мене и би ме прифатил онаква каква што сум.
Убаво ми е додека зборувам со тебе нe го негирам тоа но ништо повеке нема,барем од моја страна...Ми се допагаше на почеток,а сега не...Жалам најмил мој...Таа е реалноста...Но секогаш ке ми бидеш драг,секогаш ке имаш место во моето срце...Да знаеш...И не се обидувај понатаму...Ке биде залудно а ке мора да те загубам а тоа не го сакам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom