Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Say what you wanna say, but the cold I caught these days is making me longing for you, even more. Sounds so desperate that even I don`t have the strenght to say it in front of you. But I wrote it instead.
Hope you`ll understand. Will "repay" it when will get well. Until then...

„Through chaos as it swirls
It's us against the world“

Те мразам, не сакам повеќе да те видам.....(само се шегувам:) знаеш дека тие зборови нема никогаш да ги кажам, ни некогаш сум ги кажала) Тебе ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ од се злато мое:love:, и баш сега ми недостигаш многу, сакам да те видам.

Никогаш не ми било кажано „те сакам“ на начинот на кој што ти ми го кажа тоа денес ... но ме познаваш доволно за да знаеш. Јас сум ветер, воздух, тука сум и потоа ме нема, но затоа сум најдобрата пријателка на светот и најлошата љубовница на која некој може да налета. Но едно можам да ветам, само едно:
I'm not talking of a hurried night
A frantic tumble then a shy goodbye
Creeping home before it gets too light
That's not the reason that I caught your eye
Which has to imply
I'd be good for you
I'd be surprisingly good for you

Боооо шо ти напрајв хухаухуахуауха. Е така, сеа душата ми е полна како никогаш..

..пред еден месец ја загубивме последната шанса срцка, затоа подобро за тебе да престанеш да ми се јавуваш, да ме бараш дома и на работа, да ми се извинуваш, да ме нервираш..заинтересиран сум за друга девојка и се молам да ја сретнам некогаш и да започнам се одново со неа, да ја излудам и таа мене, слушаш? „проклета да си, ми го уништи животот“, тоа ќе сум ти го кажал пред еден месец, сега ќе се збогувам од тебе со зборовите „се спасив од тебе, оди си, не си го троши времето и ти..гуд баи и неврмор“

Damn sickness...
И милион мисли виреат испод копнежот да те видам.
Но не и сомнежи.
Никако сомнежи
Рано е.

Прееска ми рече дека ќе направиш се за мене ... фала ти! Знам дека не очекуваш фала на тоа, може очекуваш и јас истото да го кажам, но сеуште се плашам, се уште ми треба време! На моменти ми доаѓа да ти кажам дека те сакам, ама знам дека е пребрзо и не е тоа правото "Те сакам!". Ама ако продолжиш вака нема уште многу да ми треба за да го кажам! Преубаво ми е со тебе!!!!!

Каков шок немам автомобил за разлика од тебе.

Вози си се Мишке ти со твојот по меѓите прилепски. :D

p2309.jpg

Утре прв пат од кога сме во врска да патуваме сами, не се издржува, ќе можеме слободно да си зборуваме се и сешто! Заради тебе смрзнав ко п**ка прееска, али тоа не е ништо, само помислата кон тебе одма ми станува +20, а иако беше -5 :D.
Те сакам шушмула една!

Јас сум длабоко површна личност. Али човече ни твојата остра тапост не ми е конкуренција.

Really, really pissed. Те мразам. Ми уништи неколку убави денови. Не ме заслужуваш. Еби си мајката, педеру. Готово е со тебе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom