Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Епа јас и ти изгледа никогаш веќе нема да бидеме заедно. Збогум.

Love, I love you, but:
Ten . . . kiss me on the lips
Nine . . . run your fingers through my hair
Eight . . . touch me . . . slowly
Seven . . . lips
Six . . . slooowly
Five . . . fingers
Four . . . play
Let's go straight . . . to number one!

Мислам дека никогаш нема да ја заборавам таа вечер. Мислам дека животот ми се смени, на подобро! Ми фалеше такво нешто, очигледно сте ми фалеле вие! Два дена се смеам за се што се деси. Премногу имам да ви кажам, од тоа колку ве сакам, до тоа колку ми го правите животот убав. Ама не треба тоа да е 2-3 пати годишно, сакам секој ден да ни биде така. Да помине испитна и мора да повториме. Сигурно нема да ни биде толку добро, може ќе ни биде подобро, кој знае!
Ве сакам премногу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кај те видов кај се запустив... Не мораше да ми излезеш пред очи таа вечер ако мислеше дека вака ќе правиш.

Навистина морам да ти признаам...се чувствувам...чудно бе...как...како да...како да летам...

Сеуште те сакам ама не сакам да те повредам повторно

The scars of your love remind me of us,
They keep me thinking that we almost had it all.
The scars of your love, they leave me breathless,
I can't help feeling.................
We could have had it all,
Rolling in the deep,
You had my heart inside of your hand,
And you played it to the beat.............

Не.
Не е само те сакам.
Туку и ми требаш.
Ми фалиш.
Те посакувам.
Не замислувам.
Не е само те сакам.

And then you try to remember at what point it all began. And you discover it started before you thought. Long before. And in that moment you realize things happen once. And no matter how hard you try you'll never feel the same again. You'll never again feel like you are three meters above the sky!

Оди некаде далеку, што подалеку од мене. Некаде помеѓу „никаде“ и „никогаш“... Се надевам дека ќе сфатиш некој ден што се обидов да направам, ама изгледа дека ќе потрае дур да сфатиш. До тогаш јас сум некаде каде нема да ме дофатиш. Чао.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom