Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Злато, ме изненади со пораката:) и ти ми недостигаш најмногу, одвај чекам да те видам:pipi: ТЕ САКАМ:love:

ју кинки, ми лајки...ми кинки, ју лајки...Ама сепак нема никогаш да бидеме заедно...:/

Понекогаш се чувствувам како да барам туѓи остатоци по подот. И како да те повредувам кога ќе ги најдам.

Море ке ја победам и судбината ако треба , борбата ке трае ама јас решив ке успеам,нема назад идеме до крај принцезо, до последен здив

Леле ти бе мене "се се враќа, се се плаќа" ах бе Врчак еден !

Ти си толку многу посебен за мене...исто како што е најсјајната ѕвезда на небото во текот на ноќта за разлика од сите други...

Многу ми е тешко !!
... ама едноставно морав, морав да ти кажам :(
Фала .
Извини ...
... те сакам ...

У животу немам среќе кога волим он ме нече, ко ме воли ја га нечем ето тако имам среќе!!! :)

If i could turn back time... If I could find a way...
Зошто не среќавам такви како тебе почесто? Такви шо сваќаат по првиот поглед? Добро, второто туркање :giggle:.
(I regret nothing)

Зашто ми го правиш ова, со тебе сум со никој друг, зашто не ми даваш малку слобода, прави ова не прави она, овој е мој живот и никој нема право па дури ни ти да контролираш со него:pipi:

Еее срцка моја, е*ав ти крвта твоја, ќе дојде тоа време и ти ќе трчаш по мене. :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom