Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Да не филозофирам многу, чоекот убо си кажал:

I'm a fool to want you
I'm a fool to want you
To want a love that can't be true
A love that's there for others too

I'm a fool to hold you
Such a fool to hold you
To seek a kiss not mine alone
To share a kiss that Devil has known

Time and time again I said I'd leave you
Time and time again I went away
But then would come the time when I would need you
And once again these words I had to say

Take me back, I love you
...I need you
I know it's wrong, it must be wrong
But right or wrong I can't get along

Without you

Мислев дека со тебе ќе биде поинаку...али jbg...:toe:

Озбилно, пред месец дена да ме тепаа немаше да помислам на тебе. Не знам као ми се пикна под кожа. Додуше стално си се врткала у околина ама никогаш не сум те глеал ко некоја шо би ми била девојка. Стварно не знам шо глумам дека не те приметувам.

Велат дека кога би те видел со друг би ме болело и тогаш би сфатил колку си ми значела. Но грешат, тогаш се радувам јас за тебе. Туку ме боли(патам) кога јас сум со друга и тогаш сваќам колку ми значиш и колку се поразлични твоите бакнежи од сите останати.

Сакам да ти кажам дека поискрено и помило суштество нема од тебе. Те сакам!!!
Засекогаш... И никој и ништо нема да го расипе ова нешто што го чувствувам за тебе. Ти си една најпрекрасна личност што некогаш се појавила во мојот живот. Очајно ми требаш да си секогаш до мене. Посебно во овие моменти на параноја кои ме обземаат.
Знаеш...Се плашам дека сето ова што го имаме некогаш ќе стане минато и со тек на времето ќе избледи. Несакам да се случи тоа. Несакам сето ова што го чувствуваме еден спрема друг да фаќа прашина низ спомените... Љубовта што ја чувствуваме еден спрема друг е толку голема, толку чиста и прекрасна...Таа не заслужува да биде спомен. Нема никогаш да дозволам да се случи тоа.
Те сакам и ќе ти го повторувам ова секоја минута. До крајот на животот. Сакам да си засекогаш мој и само мој. Не сум навикната да го делам тоа што е мое. Можеби сум разгалена... Можеби и себична... Секоја би посакала да има нешто како тебе крај себе.
Некогаш се прашувам, со што јас ја заслужив оваа убавина што ми се случува? Зарем е можно да имам толку многу среќа во животот? Да те немав тебе ќе речев дека сум најнесреќното суштество на светот... Ти си мојата среќа... Ти си тоа што ме одржува во живот и насмевката на моето лице... Ти си оној дел што секогаш ми фалел во животот. Грубиот живот кој ме научи на сите лошотии, сите препреки и сите оние нешта што се потребни за да станеш човек. Грубиот живот ни ги спои патиштата, тој не награди да сме вечно среќни јас и ти... Гушнати и заљубени до крајот на животот... Засекогаш!!!
:тс:

Незнам дали е за тука ова.. Не е љубов сеуште.. И неможе да биде сеуште.. Ама само ти си ми у глава и ебено многу ми фалиш и сакам да те видам најмногу на цел свет!!! Ахх... :back:

Утре е денот кога, за да не го славиме оној моронски ден на жената, ќе одбележиме нешто поважно за нас, нешто кое ќе заокружи 2ипол годишен пат, наш заеднички. Се сменив. Можеш да видиш. Те сакам и знам дека ќе ме побараш за жена деновиве... :back:
Еј, иначе кога сме кај моронскиот празник, ај одиме во...

Не сум за сама нели :)
Што да правам,таква ѕвезда имам,јебеш га нема да се променам.
Те сакам,тоа го знаеш.

You make me feel...special. :)
Ми требаше тоа,оо колку ми требаше. Ме собори вчера дефинитивно,тоа изненадување не го очекував.
Ќе трае ова мило,ќе се потрудам да трае уште долго долго :back:

"Тукушто сте ја сретнале таа толку посебна личност - срцето ви бие забрзано, рацете ви се потат, во стомакот како да ви летаат пеперутки, целото тело ви е како отрпнато и ве облеваат жешки бранови. Излегувате на вечер со него/неа и се чувствувате како да сте на седмо небо. При разделбата се бакнувате и тоа како да ве стопува. Неколку дена потоа не јадете, но никогаш не сте се чувствувале подобро, а освен тоа забележувате дека и настинката ви поминала"

7ми март, ти кај мене на гости, ја те товам со гравче тавче, ти ми носиш подарок.
Баш сме закон.
Ехехе.

Знаеш, прекрасно ми е. Банално прекрасно! Како кога се сончаш и оп, у сред жега ќе се фрлиш во ладно езеро...
Ете така

Не сум за сама нели :)
Што да правам,таква ѕвезда имам,јебеш га нема да се променам.
Те сакам,тоа го знаеш.

I'm just the pieces of the man I used to be
too many bitter tears are raining down on me.
I'm far away from home
and I've been facing this alone
for much too long.
I feel like no-one ever told the truth to me
about growing up and what a struggle it would be.
In my tangled state of mind
I've been looking back to find
where I went wrong.
Too much love will kill you
if you can't make up your mind.
Torn between the lover and the love you leave behind.
You're headed for disaster
'cause you never read the signs.
Too much love will kill you every time.

Леле коа ќе ти дојдам во Македонија....ај ај играј си играчки сеа!

Чуство на разочараност, no time no see. :cug: At least сме без изненадување елементот.
„Глупости“ пак, али шта чеш кад смо глупи. :wink: Па-па до следниот пат.

Грешно е ко онаа јабукана у рајон, мајке ми, со месеци више е грешно, ама ја не знам шо да праам. Мислам се пореметив од обиди да го израционализирам ова, ама никако да ја решам равенката. Овој пат Х нејќе да биде најдено излеа.
Само бегам и пак на крај ти се враќам, се откажав више од бистрење матни води, нека си тече, кревам раце, пошто убаво е до болка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom