Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
You know what? I'm done being single, I'm not good at it. Look, obviously you can't tell a woman you just met that you love her, but it sucks that you can't. I'll tell you something though, if a woman, not you, just some hypothetical woman, were to bear with me through all this, I think I'd make a damn good husband, because that's the stuff I'd be good at. Stuff like making her laugh and being a good father and walking her five hypothetical dogs. Being a good kisser...

ете така:smir:

Студено ми е...ке дојдеш ли да ме стоплиш?
Упс сега заборавив дека ти немаш sense за такво нешто:baeh:

Мора да признам дека последниот месец секој ден бев позитивно изненадена. И баш кога се присетивме на сите оние прекрасни моменти и се' беше толку прекрасно и двајцата се разочаравме еден од друг.
Навистина не очекував да ги прочитам тие зборови од тебе и не верував дека сите овие месеци ти го имаш тоа мислење за мене. Знам дека не бев цвеќе за мирисање и дека направив некои работи за кои сега се каам, но ова беше навистина ниско.
Се надевам дека ќе размислиш убаво за ова, бидејќи оваа не е површна врска, како што знаеш да кажеш ти.

It's been a while since the two of us talked, about a week since the day that you walked, knowing things would never be the same with your empty heart and mine full of pain.
So explain to me, how it came to this?Let's take it back to the night that we kissed...
We were sitting with our backs against the world saying things that we thought but never heard.
But everything we talked about is gone and the only chance we have of moving on
was trying to take it back before it all went wrong.
There was a time that we'd stay up all night, talking til the daylight, took the joys alongside the pain with not much to lose but so much to gain.
We were thinking we would never be apart with your name tattooed across my heart
Who would have thought it would end up like this?

Фак ит, идам мачо! Како што бев последниве години. ФАК ИТ~!!!

It feels like the weight of the world..
have the angels turned their back on me?
It feels like the weight of the world
can't let go of what we use to be...
and though my cries have gone unheard and I'm left on my knees
it feels like the weight of the world
..because I still remember how it felt
When u loved me..

Едно време сите постови на темава ги пишев за тебе. И незнам зашто потајно секогаш се надевав, те чував во вип на мсн :))), и миљони пати сфатив дека не вреди и кавги и блокови и чуда, сепак ми беше на посебно место. Од синоќа веќе не. Баи

Вчера си ги наполнивме и четирите месеци откако сме заедно :wub:
Ова чувство неможе да се опише. Едноставно немам зборови...
Времето поминато со тебе е едноставно priceless:pipi:
Не сакам ниту да спијам за да не изгубам дел од времето кое сакам да го поминам со тебе. И дефинитивно никогаш не сум се чувствувал вака:vozbud::vozbud:
Ми велиш " И ако раскинеме некогаш, никоја нема да те сака како јас што те сакам, и засекогаш ќе останеш во моето срце..". Истото не би ти го рекол јас, затоа што несакам никогаш да се разделиме. И да, веќе остави трага во моето срце, која може да ја избрише само смртта:back:
Те сакам :wub:
П.С. среќен осми март :back:(ти го честитам по милионити пат:pos:):back:

Во врска со љубовта сакам да кажам дека:

Таа имаше ретко убави заби.. више ректи него убави..

Само вака ке ти кажам... I love you but FU#K you!!!
Стварно ми значеше премн и бев спремен на секој подвиг ама изгледа не вреди ни тоа,така да ако некогаш случајно да ти затребам знаеш каде можи да ме најдиш...ундерграунд...знаеш број на тел.
Така најмило мое биди си среќна понатаму и се надевам дека ке ме заборајш еден ден!!
Поздрав и честитки!!!! :smir: :helou:

Како што вика Mr. A-z, I've got the poison and you are my remedy!
Јесда глупо е што love се споредува со poison во контекст на мојот пост, али ме сфаќаш што мислам...:)

П.с. Сакам да идеме надвор и да ти затресам некое снежно дрво, да се затрупаме и да имаме приватност и двајцата. :)

А бе ај...
Нема смисла ова што го правиш...ама стварно!!!
Или порасни...или да станеме само познаници...моето минато...не можам да го бришам, a тебе толку ти смета...:toe:

"Cause I've had the time of my life...
...and I've searched through every open door 'til I found the truth, and I owe it all to you..."

Чудно е за мене да почнам нешто да пишувам, а за вовед да напишам дел од
песна. Овој почетен стих, може некому нема да му значи ништо, но сепак ти знаеш што сакам да кажам со него. Можам да напишам стотици песни и стихови, но во оваа има нешто кое не поврзува. Може немам мускул како Патрик Свејзи, а ти немаш хаљина како девојка му, но сепак почнуваме лесно да го играме нивниот танц. Подолго време ги учевме почетните чекори, движењата, и кореографијата. Се подигавме и паѓавме заедно, имаше и грешки, но добивавме и бројни аплаузи од многубројната публика. Некои аплаузи беа од срце, но секако, има и аплаузи кои се дволични и кои не би ги вбројувал во нашиот рејтинг.
Сепак, мило ми е што научивме по нешто (или по се) од воведните 9-10 чекори од танцот. Стануваме поуспешни, и со долго вежбање и труд, заличуваме на професионална танцова двојка. Секако, пред нас се уште многу чекори, вртења и движења кои треба да ги научиме, но се во свое време.
Најбитно е дека основата е научена, бројните лекции се запамтени наизуст, па затоа ти предложувам да продолжиме да ја развиваме нашата ритмичка кариера и љубов, која симболично ја изразив земајќи примерок од прекрасната песна. :back: најсветски...

Сакам да кажам дека си многу глупа,тупа и скоро неупотреблива..

To my Love :back:

Come along with me,
You can see the HEAVEN
And tell me about the joyful feelings
We can find the new world,
Don''t try to keep with you my love
Like a hell I can''t tolerate the feelings
That you ever showing here.
Now I satisfied, you know my love,
Because my dreams are repeating
Your name and my heart beats
Eagerly waiting for the DAWN.