Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Толку трагична приказна кеј. И ко за инает на одбивањето од најблиските, господ Бог му дарил толку убав лик кеј. Поубав од Брет Пит или Хенри Кавал? Далеку помашки од овие 2ца. Кој ви е синоним за машка лепота? Да ви постирам слика ќе го видите. Кога го видоја роднините во МКД буквално беа во шок. Сликан со мајка му, исто хрватска лепотица.
На мира не го оставаја хомосите ќеј. Буквално излезе на цигара нанервиран (оти имаше реализација дека никој не го бакнувал ко јас ХАХА!) и еден (промискуитетен) појде да му кажи дека во животот не видел некој така да пуши цигара. Се враќа во клубот и ми го кажува ова, а јас пошто сум опасен курвар флертував со шанкерката која носеше толку отворено деколте. Еј ова толку му го сипеше меракот. Не бев од неговите гејчина љубоморно да се тепаат за него. Ме слушаш ми вели? ВЦ-то ви е отворено му вратив. Ако сакаш ќе му побарам број ако ти е срам. Хаха за ова што правел со други и реално не ми беше гајле, ние геојте размислуваме малку поинаку. Друга љубов имав за него и сакав јас од него.
Само маж знае вистински да сака маж.
Затоа што е маж а не жена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom