Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
"... if you break down I'll drive out and find you. If you forget my love I will remind you. And stay by you when it don't come easy. I don't know nothing except change will come..."

Во врска со љубовта, сакам да ти кажам дека ептенски ми фалиш. Периодов некако презафатени м? Куча, посо, посо, куча, подготовки и така у круг. Ама идат бољи дани и тоа заеднички :vozbud: Има да те удавам од гушкање. Уште месец дена и ќе ми бидеш муж бре, еј
mariee4.gif

Те сакам љубов моја и едвај чекам да се лаваме и ....:love:

'Cause my heart breaks a little
when I hear your name...

Интересна песна. Стварно. А до минатото лето не ни знаев кој е Бруно Марс, како на Марс да живеам. :D Whatever

Зашто бе у курац мораше да те спомне? Најдобар другар ми е, го сакам многу повеќе од што те сакав тебе било кога. Ништо лошо му немам направено во животот, што му требаше ова? :D
Anyway, ме потсети на моментот од пред 4-5 месеци, кога се погледнавме очи во очи после повеќе од една година најверојатно. Онака, случајно, пошто нели, морам баш тебе да те сретнам, баш таму кај што најмалку сакам, кога најмалку сакам и на начин на кој што најмалку сакам. Среќа што имам рефлекси подобри од оние на де Геа па во истиот дел од секундата кога те здогледав погледот го свртев на страна, како да сум ја видел, на пример, Гулабица. :D Стигнав пред тебе, најверојатно дека побрзо одам... и ти дозволив после толку време пак да го видиш мојот згоден газ во Lacoste фармерки. Во таа глетка верувам дека уживаше, како и многу пати досега, а и во многу други. :D
Многу ретко те гледам. И тоа е добро. Се надевам дека за точно еден месец ќе те видам последен пат во животот, дека е неизбежно де. А големи се шансите за тоа.
Инаку ми фалиш, понекогаш. Или подобро кажано ми фали времето поминато со тебе. Сеедно.
А таа... таа е добра. Можеби и повеќе од добра. Според повеќето многу поубава од тебе. Брат ми ме праша како девојка како неа може да биде со будала како мене. And I was like... how the fuck should I know? И стварно не ми е јасно.
Ама... секогаш има некое ама, да го ебам.
Таа не ми прави друштво во кладилница да си го гледам мојот Манчестер Јунајтед како се мачи со Њукасл.
Таа не може да вика повеќе од мене во случај да се случи уште некоја тројка понатаму од типот на онаа на Илиевски против Литванија.
Таа не ми прави палачинки секоја трета вечер.
Таа не ме масира на секое видување како ти што ме имаше разгалено.
Таа не ме чеша на местата до кои не ми достигнува раката.
Дури мислам и не знае што е aurora borealis.
Значи тоа било љубовта. А до пред тебе си мислев дека луѓето ја имаат измислено за да ебат бесплатно. :D

But, сето ова не значи дека сакам да те видам пак. Нејќам. Многу нејќам. И не значи дека сега ми е лошо. Баш напротив, убаво ми е. Ама не е ни блиску до совршено. Тогаш беше барем блиску.

И да, едно нешто не ти кажав, за што ми е жал. Не ти кажав "се најубаво понатаму". А го мислам тоа. Се надевам дека ќе успееш да бидеш среќна, како што некогаш одамна планиравме да бидеме заедно. Јас ќе бидам. Веќе почнав малку по малку да си ги остварувам моите сонови. Направи го тоа и ти. (:

Се сеќаваш кога игравме ме сакаш-не ме сакаш со влакната од косата твоја? Е последното да испаднеше дека 'ме сакаш' сега уште ке бевме заедно. Сега ем искубана, ем сама.
То ти е.

Љубовта меѓу луѓето функционира поради истата причина поради која 1+2+3+4+5+....(бесконечност) = -1/12.

Никогаш не мислев дека некој школски ќе ми го поремети умот, али ете тоа се деси и ти си крив за тоа.:place:
Крив си што толку убаво се смееш,крив си што имаш толку уба смеѓа коса..И мене ми е криво што си ти крив ама јас најкрива.
Не знам дали некоаш ќе дознајш за ова, ама брат јас буквално одам на училиште за да те видам тебе.Едвај чекам да дојдиш да седниш до мене, да се изгибаш ко и секогаш за нешто, да почниш да ме скокоткаш и стомаците да не болат од болка и смеење.Едвај чекам да ме замолиш да те испрашам географија, тој ти е омилен предмет и само на него имаш уба оценка,друго све катастрофа.Неможиш да си замислиш вчера шо oсеќав кога ми ги стопли рацете со твојте:Ау ми рече, па ти камен си била, а рацете ко греалици ти беа. (И подобро да не замислуваш):X3:
Исто те сакам ради то шо во тебе се гледам и јас.Буквално исти сме во се, двата инаетливи овни.
И ептен ми е жал шо од мај поќе нема да седиме заедно, а од јуни и нема да учиме заедно, штета права баш!Ќе ми фаалиш многу, премногу, најмногу.
ИИ да не патетизирам толку, по 2/3 години коа ќе потпорасниме сигурно ќе ти каажам за ова,сигурно.Ќе се изнасмееме пак она јако за цел живот, like in old days.:pipi:

Jas sum tvojata eidinstvena ljubov.Se pred i po mene se samo moja bleda kopija...;)

добро знаеш која е мојата слаба точка, а и многу добро читаш меѓу редови. Нели? :P ;)

Завршив со кажување, сега или почни ти да ми кажуваш мене тоа што имаш да ми кажеш(ако нешто воопшто)или да си тргниме секој по својот пат па можеби некогаш ќе се сретнеме пак, ама се сомневам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom