Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
I might hug other girls,i might laugh with other girls,i might even hang out with other girls....but none of them will ever mean to me as much as you do :)) <3

..And yes I am brave enough to take that risk
To do things that i have never imagined doing,
going to places i've never imagined and simply being with you ...

Just me and you...

But I'm not brave enough to get burned again...even though i love you...

Да биде јасно, не ми е до тебе толку колку што ми е до занесот кој ми го даваш. Затоа престани да се правиш џекес пошто ќе го снема и толку ќе биде од целава работа mkay? Имаш фора пошо стварно ме палиш, али си кретен у пм.

Многу другари викаат дека девојката им дала супер причини за да и раскинат. Колку и да ги барам истите кај тебе, ти секој ден ми даваш причина плус за се повеќе да те сакам.
Чувството кога сакаш да престанеш со нешто, ама не можеш без него... На тоа мислам кога зборам за тебе...
Damn you girl:salut:

во врска со љубовта сакам да кажам... колку било убаво да не си заљубен, едноставно си слободен и јак, љубовта го прави човекот премногу слаб!

..Сакам да ти кажам дека незнамм како се затрескав у тебе!!! Значи денес коа се скаравме се напнавв, плачев и сеа сум нервозна и нестрплива за тоа што ќе се десии!!!://
Нејќам да е крај....ИСКРЕНО несакамм, ми влезе под кожа и нејќам да излезеш во брзо време!:toe:

"For millions of years mankind lived just like the animals. Then something happenend which unleashed the power of our imagination. We learned to talk!"
Епа гугни, зборни биди маж кажи шо сакаш од мене ?!
Уствари знајш шо ? У пичку матер фатете и ти и таа твоја Данска и другарите твој и сите ОК?

Ти си мој без оглед на се
волшебно е кога се смееш
не знам да бидам без тебе...
:pipi:

И конечно поставувам линија..ставам крај на ова измачување..доволно ми беше....машки ќе ја поднесам болката и потребата од тебе покрај себе ама ќе преживеам...затоа што секој живее за сам себе и не планирам да се унаказам ради други така даа..пробај преболи ме и продужи со живот...те издигнав од мртви..те вратив во живот....биди благодарен и остави ги само убавите наши сеќавања но не продолжувај да ме уништуваш со тоа што ќе доаѓаш да ми кажуваш дека треба да добиеш нова шанса....јас си давам нова шанса на себе..за подобро нешто.... не за љубов туку за среќа сама со себе :wink: чуствувам дека се уште те сакам но доволно ми е .

Во врска со љубовта ми иде еден опасен пост да напишам и да отерам се кај што не треба ама ќе се воздржам и ќе кажам: ВИЕ НЕ СТЕ АРНИ И НЕМАТЕ МОЗОК ОЧИГЛЕДНО!

Во врска со љубовта немам што да кажам, веќе се е кажано..............

Одамна неам напишано нешто во врска со љубовта...
Дали поради тоа што можеби веке не постои или не ми дал некој причина за да напишам нешто.
Најверојатно ке е второто.
Едноставно немам зборови со кој би искажала како се чувствувам.
Де не можам да те поднесам, де ми фалиш...чудно...
Дали е до мене или е до тебе!???
Ауф нека помине периодов побрзо. Се нервирам што со ништо не се замарам.
Те мачам, знам. Те малтретирам.
Ја убаво правам. Да те оттргнам од мене ке ти биде многу поубаво, само ти не ми веруваш. Не е злато се што сјае ( само финтата е што знаеш оти ја не сум злато, па затоа сјаам ) :)
Нема веза тресам зелени.
Можеби те сакам, а може и не. Ај у пичку матер, ама сериозно не знам.
Само знам дека сега во моментов сакам да си лежиме еден до друг ( no sex, no drogs) да уживаме. Кај тебе на кревет поширок е. Кај мене знаеш дека брат ми е дома :)
Сакам да ме галиш како последниот пат, така цела одоздола до горе. Не, не ме пали тоа...уживам мило. Премногу..ах...:воздишка:
Дај те молам пробај и ти да уживаш малце, без разлика што не сум со тебе! Може не сум у моментов, ама кога сакаш сум!
Биди малце ко мене ке видиш, знае да биде убаво тоа!

Ми недостигаат времињата кога беше се океј. Барем така изгледаше...:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom