Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
020.gif
hug.gif
020.gif

Те љубам...

Just one look from your eyes and my heart melts, i love you more than words can ever say:wub:

Со секој поглед твој,мојата љубов уште повеќе се задлабочува...
Со секоја насмевка твоја,се насмевнува и срцето мое...
Со секоја караница,уште повеќе сакам да те видам..
Желбите за добраноќ и добро утро,прават претерано да ми недостигаш,а надежта,вербата да ги слушнам тие зборови,тој глас,секој ден се зголемува.
На билокој начин,каков и да е,мојата љубов кон тебе се повеќе расте,се зацврстува и ги преминува сите граници,една по една.
Те сакам:wub:

Конечно дојде време за нас маче...викенд во кој максимално ке уживаме...конечно асално да се видиме од ебаново школо...викендов го посветувам на тебе ТЕ САКАМ СО ЦЕЛО СРЦЕ:back:

Те сакам нај нај најмногу на свет и знам дека си ѕверче и ќе издржиш, дека ќе ти помине:pipi:
:back:

Знаеш што сум јас? Ја сум како Крлеж, кога ќе ти се закачим на тебе нема симнување цела ноќ!

Мјаууу.

Овој викенд планирам да ти го посветам тебе. Цел. Од сабајле до навечер ке бидам со тебе. Ветувам ако не ме истоштиш толку преку ден, и дел од ноќта ќе ти го посветам тебе....Знаеш колку ми значиш овие денови..Понекогаш знаеш да ме изнервираш, али ти си ми најважно овие денови. Таква си бела, со убави црни црти.....и букви...Книго по Етика...мора да те научам.:))))

Знаеш што сум јас? Ја сум како Крлеж, кога ќе ти се закачим на тебе нема симнување цела ноќ!

Мјаууу.

Kрлежите не мјаукаат. :icon_lol:

Него, нцк, не го бива тоа..:icon_neut
Али, другото!..:vozbud:

Да? Да. Среќен? Као никат до сега. Задоволен? До немај каде. Лажеше? И те како. Ти чуе? Ич. Ме боли. Гајле ми е. Ме болеше. Па ни тогаш не ми беше. Се смееш.
Дали и јас,дали и јас?

te sakam iako mi go skrsi srceto.se nadevam deka eden den ke svatis deka na svetov ne postoi licnost sto te saka poveke od mene.sonce moe sekogas si mi vo mislive i vo srcevo.TTTTTEEEEEE SSSSSAAAAAAKKKKKAAAAAAMMMMMM:back:

Мило,сон не ме фаќа.Колку сум тажна без тебе,само да знаеш:(
Ми недостигаш:(Те сакам повеќе од себе си,сакам да си до мене цел живот!

Кажи бе ти,не преку други да дознавам!Сакам од тебе да слушнам!Знам дека се страмиш,и јас се срамам,ама дај бе веќее...Не можам да чекам,да излегвам секоја вечер и да се преправам дека не е нишо помеѓу нас двајца...Те сакам,знајш?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom