Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште не ми е јасно како успеваш да ме извадиш од такт за нецели две минути.
Не знам кој кого повеќе нервира, јас тебе или ти мене???
:back:

Ако ти не ме донесеш до раб на лудило никој нема, сепак, ако те нема тебе, никогаш немаше да знам како изгледа да се сака некој.

утре нема потреба да се нарвираш тука сум си дома не заминав на пат ке се видиме :back:

Се обидувам... Мислам дека ќе успеам. Само остави ми време. До тогаш пробај да го оствариш го твојот сон. И уживај во секоја прилика што ти се пружа. Затоа што животот е само еден и не сакам да отиде во неповрат, копнеејќи по невозможното.
Затоа секој со своите приоритети. И ти ја посакувам целата среќа да успееш и верувам дека ќе биде така.

Нов лист

We didn't have no internet*,
but man i never will forget,
the way the moonlight shined on to your hair...

*actually we did

Како да го направам времево да летне до вечер,и како да се справам со возбудата која ме обзема кога ќе помислам на тебе?
Зашто мислам на тебе цело време honey :wub:

...тоа што те сакам, безусловно ти пружам се што е во моја моќ и можности, не значи дека постојано ќе замижувам пред твоите промени на карактер. И не значи дека постојано ќе трпам, еден ден да се смеам со тебе, другиот ден да се дрмам од нервози. Не! Не поради тоа што ќе престанам да те сакам, туку поради тоа што јас сум како тебе - човек, со крв, месо и емоции...и нерви...и дека и моите нерви се трошат...а имам уште многу за стварање - сакам да имаме заедно, се трудам да имаме заедно. И нерви ми требаат! Помогни ми, или барем не ми одмагај во таа моја намера. И, бидејќи не запомнуваш ти, нека запомнит овој постов број 10917 од оваа тема дека „те сакам“, „извини“ и „ти ветувам“ не ми значат ништо. Дури ни од тебе... Поради искуство. Дури и од тебе.

*Imam angelce koe trca naokolu i gi udira lugeto so cekance. Sekogo sto ke go udri dobiva po malku od moeto prijatelstvo i ljubov. Tebe ako te sretne ke te pretepa.:pipi:

Let me know, that I still have a place in you heart...
Let me know, that you still care about me...

И после години уште си ми ти трн во мислите... Уште си ми ти..

Ете, го направив првиот чекор... А и најтешкиот... Сега е на тебе... Чекам да се јавиш, се надевам нема да се разочарам...

те сакав
те сакам
и ке те сакам

Сите розови и црни цветови ... аххх колку многу само те сакам!:back:

Е можи па салам си.
Перверзно уше си, реално кажано. :)

Ај сега одам да ги сонвам твојте перверзно-безобразни коментари. :kesa:
:back:​

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back