Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
сонценце, знам дека имаме подеми и падови, ама тоа е нормално во ова за*бано време.иако се гледаме на кратко, уживам во секоја секунда помината со тебе.едвај чекам да дојде викенд и да поминеме повеќе од пола саат заедно.фала ти за секој бакнеж, секоја гушка, секоја насмевка, секоја порака, секоја титка, секој коментар..фала ти за љубовта која ми ја пружаш, те сакам нааааајмногуууу:back:

I know a place that we can go to...
I know a place that we can hide away.

But you won't come

No matter what know that i will stand by you and hold your hand trough everything............I'm here.....

My life with you means everything,
So I won't give up that easily :nenene:

Добро е што немамо обврске еден спрема друг, али најдобро е што вечерва бее сама :) Ај некогаш пак ќе се видимо...

Се шо ке видиш кај неа да те потсејка на мене.. се шо ке правиш со неа да те потсејка на мене.. Интересно би било тоа нели ? :smir:

Thank's a lot! U know i apricciate that.I couldnt say it better but, u wrote that great.Im barely waiting for u to come here so i could HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUG U very very hard, with so much emotions and continue with our foolery! IM HUGING U AND KISSING U FROM DISTANCE. I love u

:back::smir:

I like it when we go to extremes
I like it when you enter my dreams
I like it when I feel your touch
I like it,I like it so much

Во врска со љубовта сакам да ти кажам дека.....се е кажано тука маче....
luv4u.JPG
:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom