Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сакам да ти кажам дека секоја помисла на тебе раѓа нова насмевка на моето лице, дека секој твој бакнеж ме прави најсреќна, дека во секоја твоја прегратка се топам и дека секогаш кога ќе ми кажеш ТЕ САКАМ добивам уште една причина повеќе да живеам......те сакам сонце:wub::love3::love2:

После муабетов вечерва откривам дека го запознав филозофот во тебе. Срце мое, ако од утре тргам на факултет, не заборавај дека стварно те сакам и секогаш ќе те сакам, било да сум дома, во Скопје, на Марс... секаде те сакам. :)

Утре ќе те гушкаааааам :back: Колку си злато:pipi: И да ме држиш за рака секогаш ко ќе префрлувам улица, зш знајш колку сум несмасна-.- :C :back:

.... и што со мојата храброст и искреност? Не се доволни? :):):)
Сепак, оваа хаотична состојба во која се наоѓам не ми пречи, него обратното... :helou:

koa sakas nekoj treba da bides siguren vo toa i da zanes deka i dr te saka tebe... mislam retko se naoga toa:D:pos2::toe:

Толку мн те сакам шо неможам со тебе инает да водам...

ТЕ САКАМ ДУШИЧКО... и друг пат не лажи тка оти мисламм ке се утепаах..

те сакам!:back:

ubavo si pominav sinokja so tebe...interesna vecer,me iznasmea...ne ocekuvav deka voopsto ke se vidime...:back:

Цел свој живот бегам од можноста вистински да чувствувам и да се предадам на некој, а пред се, да се почувствувам себеси.
Колку и да е излитена и милион пати кажана фраза, никогаш до сега не сум била во ситуација да љубам така како што почнувам да те љубам тебе.
И да боли и да не вреди и да не можам да преживеам после тоа ... не ми е грижа, за моментите во кои што ти се давам себеси и земам се што е твое, болката не е битна.
Дури и да ме убие.

Среќно во твојата (невозможна) мисија... Се надевам ќе успееш во тоа што го планираш... Знам дека јас нема, затоа што не сакам... Ама не е битно... Нека ти биде тебе убаво... Барем тоа....

Конечно да попуштиш :party3:. Срце бе, те сакам. :) Не, не те сакам, те љубам. :) Па ќе си идам за викенди, што се секираш толку :):)

Со среќа во животот понатаму:helou:

The way you whisper in the dark...Your hair all around me...You touch every place in my heart...

I lay my love on you ,It's all I wanna do
Everytime I breathe,I feel brand new
You open up my heart,Show me all your love,
And walk right through,As I lay my love on you :wub:

Преубав ден ми подари денес,но знам,ке ги има уште поубави:back:

... Стварно се чуствувам никако.. те осејкам сменет си.. не си истио :( Шо те натера да се сменаш стварно не знам.Јас ли направих нешто шо не треба или.. не си фер ич..Тешко ми беше да засакам на некој.. се појави ти беше тоолкоо совршан за мене.. и уште си.. те засаках и покрај факто оти нема да си до мене..Често пати размислуваах за тва как ке биде как ке одаш у италија.. и го прифајкаах ризико знајаах оти ке биде тешко.. ама веруваах у нас..веруваах оти ке успееме.. и се ке биде убаво.. Беше се толко совршано.. вечерните излегувања.. седењето у парко.. се смејааме как маленки деца на цел глас.. одморо у Охрид.. Де бест до саа.. толко убави моменти.. толко ли брзо ги забрави па шо дојде до тва саа да си таков..?Стварно те сакам ама оставам на тебе малце... Те сакам :back: Се надевам дека се ке биде како што беше порано...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom