*pumpkin*
addicted to blue
- Член од
- 28 август 2008
- Мислења
- 716
- Поени од реакции
- 23
Сакам да ти кажам дека секоја помисла на тебе раѓа нова насмевка на моето лице, дека секој твој бакнеж ме прави најсреќна, дека во секоја твоја прегратка се топам и дека секогаш кога ќе ми кажеш ТЕ САКАМ добивам уште една причина повеќе да живеам......те сакам сонце:wub::love3::love2:

И да ме држиш за рака секогаш ко ќе префрлувам улица, зш знајш колку сум несмасна-.- :C :back:
:pos2:
Шо те натера да се сменаш стварно не знам.Јас ли направих нешто шо не треба или.. не си фер ич..Тешко ми беше да засакам на некој.. се појави ти беше тоолкоо совршан за мене.. и уште си.. те засаках и покрај факто оти нема да си до мене..Често пати размислуваах за тва как ке биде как ке одаш у италија.. и го прифајкаах ризико знајаах оти ке биде тешко.. ама веруваах у нас..веруваах оти ке успееме.. и се ке биде убаво.. Беше се толко совршано.. вечерните излегувања.. седењето у парко.. се смејааме как маленки деца на цел глас.. одморо у Охрид.. Де бест до саа.. толко убави моменти.. толко ли брзо ги забрави па шо дојде до тва саа да си таков..?Стварно те сакам ама оставам на тебе малце... Те сакам :back: Се надевам дека се ке биде како што беше порано...