Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Стоко моја! Те сакам!...Бев кај комшивкиве, али ништо не се деси, јебига...пак ќе бидеш со мене! хихиихихихи

Не ти викам фала за убавото кафе денеска со тебе, сигурно ќе има уште неколку...:]

Знаеш дека не го мислев тоа, нели? :smir: Те сакам и ми недостигаш. Иако си инат невиден, те сакам. Иако ме изнервира до максимум, те сакам. Спиј убаво... си знаеш што да сонуваш.

Сонциња најубавки,Ви ја посакувам сета потребна среќа на светот и најубавата љубовна приказна.
:back:

Ич не ми е гајле денес не зимам моб у школо така да и да ми титкаш нема да видам.. па сеа и ти мисли се кај сум ! амаааан :tapp:

Причина?

Јутарња Гимнастика со Мирјана СлавковиЌ...ако се сеќава некој.

Се надевам дека ништо неможе да не раздели,но сепак чувствувам некој страв,како да ме демне некоја опасност,бура,како сакаш наречи ја.Можеби мојата психа стана осетлива на се што досега преживеав со тебе,можеби се плашам непотребно,но сепак се плашам.Доволно ми е Те сакам,но ова гадно чувство во стомакот никако да ми помине.Знаеш дека ти си ми се на овој свет и сакам да го поминам остатокот од животот во твоја прегратка,но вети ми дека ќе ме чуваш само мене,ќе не чуваш нас,дека ќе ме сакаш и нема да ме оставиш.
Господе,те молам чувај не :(

Нема да дозволам глупости да ми го уништат најсветото и најважното во животот.
Само ми е страв затоа што секогаш сум губела, никогаш не сум добивала, па и навикната сум да е така. И ете, се`уште не можам да се одвикнам од тоа глупаво чувство.
Те сакам, искрено, најискрено. :back:

Ми се свиѓаш .. стварно .. ама некој паметен рекол дека се врти тркалото..
Барем да не те гледав толку често може ќе беше подруго ..
Ма заеби.. не ми е судено мене .. да се закалуѓерам најпаметно ќе биде изгледа ..

I won't love you like a river: Sometimes it's full of stones which will be pushed away....

But I will love you like a mountain, because however heavy it rains, it remains firm and high in loving you.

Couldn't save you from the start
Love you so it hurts my soul
Can you forgive me for trying again
Your silence makes me hold my breath
Oh, time has passed you by

само да ти кажам дека мило ми е што си среќна и ти благодарам што ме прифати таков каков што сум...Не постои полоша болка од таа кога губиш некого како пријател. Знам јас, знаеш и ти....Затоа не сакам да те повредам. Останувам крај тебе како пријател. Те сакам и секогаш ќе те сакам.
За тебе пријателке моја.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom