Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
те сакам препрепремногу, едвај чекам да дојде јули и да уживаме заедно на плажа..ах убавини, а утре..нема да те пуштам од раце, ќе те гушкам, ќе те бацувам, ќе те гњавам:pos:
те обожаваам:back:

Си ју утре. Гет реди тууууу рамбллллллллл! :vozbud:

Си идеш утре..... Да не бевме толку добри глумци, и гордоста да ни дозволеше да кажеме некои нешта, поинакви ќе беа работите... Како и да е, се гледаме во јануари.... Се надевам

Штета за роденденот :(
А иначе ја поздравив баба ти :)

I miss you..:back:

Zbog jedne glupost smo se rastali:'( :uvo::uvo::uvo:Neka se neka glupost dogodi ponovo za da budemo zajedno:nesvest::back::back::back:

Мило ми е што не си ме заборавил :) Ај побрзо дојди на мсн, после нема да можам...

Добро бе мајка му ќе ти текне една порака да пишеш ...? :nesvest:
Ај мене што не ми текнуе не ми текнуе, ама тебе бар да ти текне...

Kje zavrshi li konechno ovoj den...............za da se razbudam utre so misla deka kje dojdish i kje me baknish...............muce moe...........

Нејзините силни зборови се уште ми звонат во главата, само ебана анатомија може да ми помогне-но и малку храброст и дрскост кон ликовите на кој им се восхитувам.
Да и јас го сакам истото, но нема да го добијам поради стари поговорки и стереотипи неизлечени.
Не знам што да ти кажам тебе или на светот или на било кој. Само ќе го замолам бога или било кој што гледа да ми научи да се сакам себеси или да ми даде сила да зафатам страна-затоа што вака до сега се покажа неупсешно.

Јебем ти мушко што чита љубовна поезија во вакви моменти, но не ми е гајле што мислите...барем не во овој миг кога знам дека нема да спијам поради оваа клетва наречена интернет и сите срања и главоболки што ми го донесе

Ова е поради мојата дрскост и неблагодарност но највеќе поради мојата злоба и сите лошо работи што сум ги направил во животот.

Немам уште многу долго време останато да се лажам себеси, исто така почнува да ми снемува лаги. Затоа те молам дојди спаси ме за да се спасиш себеси од паразитот наречен љубовна иронија...

Не сум под никакви психотрпони супстанци, 100% сум свесен што напишав и зошто го напишав.
Не те сакам-но мислам дека би сакал да те засакам.

За на крај еве една песна што ти ја посветувам на тебе.
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=36998841

Не сакам да те гледам нерасположена, ама сепак убаво си поминав, и вечерва, и додека гледафме фудбал:pipi: фала за пријатно друштво

This is it now
Everybody get down
This is all I can take

This is how a heart breaks...:bip:
You take a hit now you feel it break down
Make you stay wide awake
This is how a heart breaks

Маче неможам да ти опишам како се чуствувам во твоето присуство ме исполнуваш ме правиш срекен само ти си виновникот за лесното мое поминување на овој период фала ти за се знај дека ке го имам најубавото лето во мојот живот кое тек ке следува неможам да го дочекам моментот пак да те видам вечер пак да уживаме како вчера со три збора те сакам најмногу:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom