Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
....deka na tebe se me potseka kaj i da odam
mi trebas ti od novo da se rodam
jas vo nas se kolnam i uste pomnam
a ti zaboravaaaas
KO DA VCERA NE NI BILO NIKOGAS...:pipi:

Samo vtorata strofa da se preskrta i toa sum jas vo momentov.Neznam....so tebe sum svoja i imam sloboda.Ubavo e se toa...samo sto e eden ubav spomen sto nikogas nema da go izbrisam od glava....ustvari se e do spomenite...da gi nemase..nemase da sedam sabajle so tebe i da vrtam nekoj tapa muabeti a da znam deka utre denta nema da bide nisto poinaku.Ne treba ni da ti se obrakam....ama ajde vo imeto na toa sto sme go imale...toa golemoto!:uvo:

Вечер пак ќе ти се јавам....:back:
Пак 3 сати а :):):)

Вчера еј.. Хаха,ќе ја памтам вечерта.. Ама убаво беше..сакам вечер пак.. И нема да коментирам..

:tv:

п.с. а може и вечер нема да ми биде интересно, дека нема да ми игра Турција пак.. хихи...

ТЕ САКАМ МАЧЕ БЕСКРАЈНО МНОГУ
п.с ЧУДНО А?

ТЕ САКАМ МАЧЕ БЕСКРАЈНО МНОГУ
п.с ЧУДНО А?
е чудно сонце, чудно..сеуште сум во размислување како успеа и од каде или пак кој го пиша постов, али ај, ќе дознаам на крај(како на p.s.i love you нели?:pipi:)

бескрајно те сакам и премногу ми недостигаш!!едвај чекам пак да те видам:back:

А зашто па се секирам за тоа ти што ќе помислиш за мене?
Зашто не сакам да ти згрешам кога милион пати си ми згрешил?
И зашто се плашам да те изгубам кога не те ни имам?
И зашто сега глупости пишувам кога не треба ова да го кажам?
Ај ваљда ќе ми помине :nesum:

te nemam videno skoro mesec...ne znam dali sakam da te vidam:toe: mozebi da,ama sigurno ne so nea...:nesum: offf....:icon_conf

Missing someone is a part of loving them.. If you're never apart, you'll never know how strong your love really is.. :back:

me izigra i povredi mnoguu.ke se kaes za ova i zatoa sto se pravis mnogu pameten i tipac ipol.:(

Убав е животот кога сум сингл:)
А сепак ми фали некој да гушкам, аргх!

не си ти крив злато, не си ти...јас сум...
збогум...

23ти...7 месеци :vozbud:
Срценце, ТЕ САКАМ нај нај најмногу, секој ден ТЕ САКАМ се повеќе, не можам да живеам без тебе...:back:
Утре дојди кај мене после работа :back:

Unholy :wub:Black Rose

Ајде сега сме на прагот.Уште само малце ќе си дојдеш :vozbud:.Колку сум само среќен оти ке си дојдеш :) леле љубов моја конечно ке бидеме пак заедно...не ми се верува дека помина толку многу време...Те сакам љубов моја...
Вечерва по она малецко и нежно ветре кое едвај се чувствува во воздухот ти праќам бакнеж понежен од ветрето,за да може да го однесе далеку...многу далеку.:back:

Поздрафче со рефренот од Где си од Рибља Чорба.

Hej gde si, na kojoj si adresi
i dalje ja pamtim sve detalje
znam da bez tebe, ne mogu i necu
jos uvek trazim izgubljenu
izgubljenu srecu.

Не го заслужуваш ова.
Извини.
Овие мисли ми беа само момент на лудост, но ставам крај.
Те љубам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom