Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вчера..вчера беше магично..вчера беше најубаво..вчера..немам зборови со кои би го опишала тој ден..но сигурно беше еден од најромантичните до сега..јас и ти на дождот..мхмхм прекрасно!Те обожавам секој ден повеќе:back:

Никогаш нема да се откажам од тебе и после се ти си ми се ти си ми животот неможам без тебе!те сакам и секогаш ке те сакам најмногууууууу

Преубаво си пројдов вчера сонце, не бевме цело време сами, но тоа време што бевме сами, најубаво си го искористивме... Фала ти за прекрасниот ден, фала ти за се :back: Те сакам бебе...

Фала сонце :back: Те сакам... Ај рили до...

Ми го сврте умот вечерва, повторно... Ај ќе се видиме наскоро, мислам дека се зацапав... :nesvest:

Ахх мило, се осеќам како вчера да беше дента ко се видовме, ко се смеевме и ко умирав од срам кога сакаше да ме бакнеш, а јас цело време се тргав. Уште ми е смешно кога ќе се потсетам. Не ни осетив кога помина 1 година, година што ми направи пресврт во животот и што секогаш ќе ми остави убави спомени. Фала ти за секој миг со тебе, за сите мали слатки нешта, за сите мали караници и глупости шо ги правевме, за тоа што правеше да се чувствувам посебна. Среќна годишнина мило, нека се множат. :)
Те сакам најпренајмногу. :back:
anniversarycheerur4.jpg

Ете ти време...I`m free like a bird :back:

Не ми треба љубовта за да сум најрасположена на свет:))

Е ајде де...Убаво е. Немој да го укакаме...Како порано...Хмм...Видечеш:)

После 6,5 месеци конечно за 6 дена ќе се видиме:je:Секој ден ми е се посреќен и посреќен благодарение на твојата несебична и искрена љубов.Те сакам мисирче мое:wub:

Ај уште една недела идам СК, Happy Birthday викенд :D

Терај маткај, знам дека те врткам.

Добро што го спомна тоа вчера, иако не си свесен што значеше тоа за мене, барем јас си знам, нема да ти правам тоа изненадување што планирав..Колку и да беше убав планот..мислам не е за тебе...

За жал.
:icon_neut

Јас само ја зборувам вистината:nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom