Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
so.....this is how it feels ha?

сонце не знам како ќе издржам без тебе, се навикнав да се гледаме секој ден, а кога ќе идам на екскурзија..:place:
едвај чекам да те видам утре, веќе ми недостасуваш!те сакам:couple:

А, бе добив денес....

... хехе... некој пуни две години денес :) :) :)

zlato moe mn te sakam iako mislis deka ne e mozno za tolku kratko vreme mi znacis i nemozam bez tebe nieden den veke odvaj cekam utre da te vidam love you....:back::wub::love2::love3:

Амм..
Не знам што се случува со мене..
Од една страна те сакам многу и не можам да се замислам без тебе , а од друга страна не можам да се разберам од каде оваа нервоза ?..
Исто сеа сакам да ти кажам дека ми недостигаш , ама и дека те мразам .А зошто те мразам ???..Што ми е више ауу..Господе помагај..
Не сакам да бидам збунета , не сакам да ми биде вака , сакам да биде како што беше до пред некое време..
Ама исто сигурна сум у тоа , дека немаше вака да бидам збунета ако ти ми помогнеш малце..малце само!

Аууу , ај мрш !

But I can't help myself
and I can't stop myself
I am going crazy
I cannot turn my back
I've got to face the fact
Life without you is hazy

Ладно ми е.
Не да ми е ладно....измрзнав мило.
Како да сум била со месеци на северниот пол, точно на најмрзнечката точка, ама не сум настинала во моментот, туку еве сега наеднаш го осеќам...студот што сум го собрала.

Зовем да ти чујем глас
да те потсетим на нас...
Едноставно прекрасен си..те сакам!

Извини многу љубави,не беше намерно,несакам да се нервираш безвезе.Ти пишав,се надевам кога ќе прочиташ сабајле се ќе биде ок.Знаеш дека те сакам,нели?
И да не заборавам,многу сакам да те гушкам сега во моментов.Ај се надевам за брзо време
:back:

ja sakam 10 devojki, na sekoj prst edna od niv :)

Што ќе ми е било кој, волја јас немам за тој...

Ама за тебе? Мхм.

Добро бе.. какво створење после 12+ саати на факултет и на работа ти доаѓа дома и ти носи Сникерс сладолед, само ради тоа што пред некој ден си го заглеал у фрижидер? :wub:

сонце не знам како издржав 2 дена без тебе, едвај чекам да те видам вечер...и да ми кажеш тоа што не сакаше да ми го кажеш по мсн!како може на нестрплив човек да му кажеш да чека до вечер?сега цел ден ќе се мислам што е, концентрација на часови нула!ама ај, не ти се лутам, ќе ти вратам јас на мој начин, знаеш ти убаво:hihi: :couple:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom